torstai 29. syyskuuta 2011

Jalkapallosetti :)

Sain kankaat ja toiveen jalkapalloteemasta. Matskujen hinnalla tein siis kaverin suloiselle A-pikkuherralle hupparin ja housut koossa 68! Housujen kaava on se sama SK:n kaava joka oli kai sit se 5/2008. Huppari on ihan perushuppari, johon otin mittoja Ottobren erinäisistä kaavoista yhdistelemällä. Huppu on vuoritettu, muuten huppari on yksinkertainen. Velour ja resori Eurokankaasta. Kävipä mulla niinkin köpösti, että just kun olin kiinnittämässä vetoketjua, niin huomasin ostaneeni epähuomiossa viisi senttiä liian pitkän...! Ei muuta kuin kipin kapin Eurokankaaseen, että saa hommat loppuun...

Jalkapallon applikoin ensin reilulle palalle lakanaa, ja sitten vasta leikkasin ympyräksi ja applikoin kiinni selkään :) Vasemmassa reidessä on A-kirjain pikkuherra A:n mukaan. Reunoissa on ruskealla velourilla yksityiskohtia. Ja onpa näissä pesulaputkin! "Lauriida" ja pesuohjeet on kirjoitettu kangaskynällä.

Oon aika tyytyväinen lopputulokseen, tää setti on aika syötävän suloinen :D Voisin tehdä Tiitulle kanssa, mutta jos nyt sit ei kuitenkaan vihreää, miehelle tulee jo kriisi kun tytöllä on liian vähän pinkkiä... :D Ja jos sit jättäis sen jalkapallon pois ja tekis jotain... tyttömäisempää? Öh?

Mutta tässä siis kuvia miehekkään vihreästä jalkapallosetistä!