keskiviikko 23. marraskuuta 2011

Kukkaroa... ja pipoja!

Kaverilla oli synttärit, ja se oranssi pipo mistä löytyy kuvia vähän aikaisemmista postauksista sai kaverikseen oranssin neulotun avainkukkaron! Edelleenkään en saanu puristettua noita leukoja niin nätisti yhteen, etteikö oisi jäänyt naarmuttomaksi... Mutta ainakin lahjan saajaa miellytti ;)



Sitten pipoihin! Parantelin vähän sitä edellistä pipokaavaa, ja tässä on nyt siis kaksi samanlaista ja samankokoista. Näiden uusi koti löytyy samasta osoitteesta kuin vihreäpalloisen Muraveinikinkin ;)



Nyt onkin sitten sormet syyhynneet jo ihan kamalasti, uutta saumuria meinaan! Vielä ei ole kuulunut toimitusta, voi kun se kerkiäisi täksi viikoksi... Olen leikellyt isot kasat töitä ompeluvalmiiksi, ja tahtoisin odottaa, että saisin yhdistää ne uudella saumurilla... ;)

Tänään muuten postista tuli mukava yllätys, jonka oli ihan unohtanut! Sovittiin meinaan yhden lukijan kanssa, että hän postittaisi mulle pul-kankaita vaihdossa siitä, että piirsin parit kaavat. Ja voi että miten kivat vaippapalat tulikaan! Kaksi yksiväristä (fuksia ja vihreä) ja kaksi kuosia, nämä:

Kuva lainattu Hulivakselta, Siilit

Kuva lainattu Naavakeijulta, Norsut

Kyllä näistä kelpaa pari vaippaa tekaista Tiitulle! Nyt en sit vaan tiedä, että maltanko odottaa sen uuden saumurin saapumista vai alanko ompelemaan tuolla vanhalla...