keskiviikko 16. marraskuuta 2011

Pipoja... ja kankaita!

Kuten jo tuossa saatoin hehkuttaa, niin kankaita on. Ja paljon! Tämmöinen kasa tuli pul-tilkkuja. Nam!


Tässä kaikki Myllymuksuilta tilatut kankaat merinovilloja lukuunottamatta... Ne mä ehdin jo ommella tai pistää paloiksi! :D Alhaalla neljän kopla on resoreita, vihreä sienikangas on fleeceä, ylhäältä alaspäi: apinatrikoo, pöllötrikoo, lisko-bambu-interlock, lehmä-bambu-interlock, kaarat-joustofrotee sekä virtahepotrikoo. Nam!



Oon mä sit saanu jotain aikaankin enkä vaan fiilistelly! Tässä taas yhdelle kaverille Muraveinikin pidempilipareinen muunnos, sisällä musta fleece.


Sitten toinen kaveri tilasi virtahepopipon pukinkonttiin, ja tästä tuli kiva! Tää on tehty Pikku Piltin ohjeen mukaan, tykkään! Koska ompelukoneeni kaksoisneulalla on jonkinlainen kaamosmasennuskausi meneillään eikä se suostu yhteistyöhön, niin käänsin pipon reunan roheesti kolmipistesiksakilla. Sehän näyttää ihan kivalta ;)


Mallina rakas mieheni, joka suojaa identiteettiään takaa otetussa kuvassa aurinkolaseilla... ;)


Nyt ois vielä pari aikuisten pipoa neulan alla, ku jaksais vaan tikutella osat yhteen. Oon kyl ollu tässä vähän lenssussa, joten pistetään sen piikkiin... Onneks perjantaina on käsityömessut, niin pääsee parantelemaan olojaan sinne... ;)