keskiviikko 8. elokuuta 2012

Apua, syksy tulee!

Aamupäivästä olin tekemässä lähtöä kauppaan ja vilkaisin lämpömittariin. Mitä, 13 astetta! Mihin se kesä katosi?! Sitten tajusin, että mun pikkurakkaalla ei ole ainuttakaan pipoa. Ei siis AINUTTAKAAN. Vähän aikaa kun kaivelin, niin löysin äitiyspakkauksen 60-senttisen pipon, ja kun vähän venytti niin pysyihän se päässä. Kotiin kun tultiin niin piirtelin sitten tämmöisen neliöpipon, joita oon nähnyt vähän siellä sun täällä. Korville pienet läpät on ihan ehdottomat, että pysyy lämpimänä. Tää kaavakokeilu onnistui kerrasta, mutta kyllä mää sit hätäillessäni ompelin varmaan joka sauman väärin! Eka unohdin, ettei vastenta neulalankaa ollut kuin pätkä, koska tarvitsin sitä lankarullaa peitetikkikoneeseen. No, sitten langoitan vasemman neulan ja ompelen kaksi saumaa... Ja huomaan, etten ole muistanut laittaa juuri pujotettuun lankaan kireyttä ollenkaan! Eli neulalanka oli ihan lenkeillä. Ei muuta ku uudestaan vaan. Sitten vielä onnistuin ompelemaan pipon laen väärin kiinni, eli otsasta niskaan, vaikka piti ommella korvasta korvaan. No, ei muuta ku purkamaan ja uudestaan... :D Eli ei mullakaan mee aina ihan nappiin, älkää huoliko! ;)

Tässä on kylmemmille keleille Bouncy Birds Lime -lintutrikoo ja vuorina pinkki fleece.


Varastoista löytyi isot pätkät valkoista ohutta trikoota, joka on kuin luotu pipojen vuoriksi! Muuna lastenvaatteena valkoinen on aina vähän hasardi väri ;) Tässä on Michasin kruunua, eli tuplatrikoo vähän lämpöisemmälle. Tähän kokeilin tehdä kaarevaa muotoa, mutta kyllä tuo neliö on kivempi.



Ja vielä yksi, Michasin sydän-interlock ja valkoinen trikoo. Tää pääsi jo koekäyttöönkin, ja tais tyttöki tykätä ku ei koittanu repiä sitä pois päästä! ;)