lauantai 25. elokuuta 2012

Velourtakkia syksyyn

Tuli ihan kriisi, mun vauva ei ookkaan enää vauva, ja kasikymppiset alkaa jäädä nafteiksi, enkä ollu paljoa ees ajatellukaan 86-senttisten ompelua... Ensviikolla alkaa päiväkotikin, ja syksykin alkaa tulla, ja apua! No, tänään sit aloitin tekemään sitä akuuttia yöpukua, mutta se oli kyllä semmoista taistelua ettei hyvä tosikaan. Aluksi mun piti tehdä se haalarina Metsolan kelta-harmaaraitajoustiksesta, ja applikoida siihen Maija Mehiläinen. No, idea kariutui siihen, että joustista oli vain 60 senttiä, että eipä jäänyt kuin parikytä senttiä vajaaksi... No, sitten vaan Taikametsä-joustis kehiin, ja Little Dumbo (OB 1/2011) kaava kehiin. Muokkasin sivuvetskarin pois että sain yhtenäisen etukappaleen, ja tein Be Careful Out There -mallisen resorilla kantatun vetoketjun keskelle. No, johan sitä saikin purkaa viis miljoonaa kertaa ennenku se asettu edes jotenkuten kohdalleen. Venytinpä sitten resoria liikaakin, ja vetskarin kiinnittämisen jälkeenkin se vetää joustista rypylle. Pyh. No, sitten oli vielä kaamea ongelma, että teenkö kaula-aukon, käsien ja jalkojen resorit valkoisesta, mustasta vaiko kenties Taikametsästä. En osannut päättää, joten siirryin seuraavaan projektiin.

Tästä tuli sitten valmistakin. Fabriinalta tilatusista pallovelourista, sydäninterlockista ja resorista tuli näin söpö paketti! ;) Kaavana on OB 1/2011 Baguette Magique koossa 86 cm leveydeltä ja 92 pituuksilta. Hyvä tuli, kerrankin reilu eikä just nyt menevä. Muokkasin tähän kaavaan nuo kaaritaskutkin, ja oli kyllä tosi helpot toteuttaa ja tulee heti kivemman näköiset! Tykkään :) Sovituskuvaa ei ole, Tiitu tais kyllä tykätä takista mutta oli muuten niin känkkäränkkä ettei yhteistyö oikein sujunut... :)





Ps. Tää uus pöytä on muuten mahtava kuvausalusta, kun on ihan puhtaan valkoinen ja vielä ikkunan edessä, niin luonnonvaloa piisaa! ;) ei tarvi tapella Gimpin kanssa... :D

Ja hei, lukijoita on ihan mahtava määrä, kivaa! Mähän voisin jo alustavasti lupailla, et kun 100 lukijaa on täynnä niin sit taas arvotaan ;) Tervetuloa uusille! :)