keskiviikko 26. syyskuuta 2012

Ja sitten arpomaan!

Arvontaan osallistumisaika on siis päättynyt, ja jottei pitkitetä jännitystä niin laitetaan arvonta käyntiin ;) Osallistujia oli ihan huikea määrä, satakunta ihmistä osallistui yhteensä tasan 250 arvalla! Yhden jouduin diskaamaan liian myöhäisen osallistumisen vuoksi, mutta muuten ongelmia ei pahemmin ollut. Ja nyt sitä arvontaa!

Proseduurihan menee siis seuraavasti. Ensin kirjoitin kaikki nimet listaksi, jokainen nimi esiintyi listassa niin monta kertaa kuin oli arpojakin. Sitten menin random.orgiin List Randomizeriin jolla sain kaikki arvat kunnolla sekaisin. Sitten vain True Random Number Generatoriin numerot 1-250 ja kolme arvontaa.

1. palkinto (20 euron lahjakortti Royal-tuotteelle) menee arvalle 37, ja hän on
Ceraci! Onnea!

2. palkinto (10 euron lahjakortti Royal-tuotteelle) menee arvalle 102, ja hän on
Ompsinpompsin! Onnea!

3. palkinto eli minun ompelemani vaate menee arvalle 94, ja hän on
Nejän tytön äiti! Onnea!
(varmaankin siis neljän, uskoisin, mutta nimimerkkinä oli tuo joten... :D)

Voittajat ottakoot minuun VIIKON SISÄLLÄ yhteyttä (lauriida ät luukku piste com), jos yhteydenottoa ei kuulu niin viikon päästä tiistaina arvon uudestaan! Kolmospalkinnon saaja laittakoon myös yhteystietonsa, jotta voin postittaa palkinnon :) Lahjakortit tulevat näillä näkyvin ihan koodina, joka tulee siis sähköpostiin tms. Laittakaa kuitenkin oikea nimenne näkyviin kun otatte yhteyttä! :)

Hurjan iso kiitos kaikille osallistujille ja onnittelut voittajille!
Arpomisiin ;)