sunnuntai 28. lokakuuta 2012

Ompeluviikonloppu :)

Perjantaina sisko hyppäsi junaan ja tuli viikonlopuksi kylään. Triteksin kauttahan sitä oli tultava, ja sekä siskolla että mulla oli muovikassit täynnä toistaan ihanampia kankaita :) Tässä nyt mun kasani, näihin en ehtinyt kyllä koskeakaan... :P Alhaalla harmaat kankaat ovat resoria, muut trikoita.


Sisko löysi söpöä pilkkutrikoota, josta tehtiin siskon valmismekon ja Joka tyypin kaavakirjan avulla puhvihihainen mekko.


Toinen kangas oli tämmöistä jännää liukasta keinokuitua, josta tuli myöskin mekko samaisen valmismekon avulla piirretyistä kaavoista. Vähän meinasi tulla nafti, kun kangas ei joustanutkaan niin paljoa kuin luulin.


Sitten saatiin tissiskin aikaiseksi, tää on tosi herkku! Kangasta oli sen verran paljon, että sain Tiitulle siitä jämät talteen :)


Ikeasta löytyi sitten myös puuvillaa, josta ompelin sivuverhot. Kivat tuli! Eikä kalliit, kun metrihinta oli 5,99€!


Yksi lepakkohihapaita ei ihan kerinnyt valmistua, eli se jää nyt sitten ensi kertaan. :)

Sitten voitaisiin katsoa vähän menneisyyteen... Nämä tossut on tehty joskus kauan sitten Marian ateljeen tossukaavalla, kaava väitti olevansa 22 mutta nää on kyllä niin superisot että menevät varmaan vasta parin vuoden päästä...! :P Valkoinen keinonahka on Tekstiili-Fihlistä, ja nahkatilkut on saatu Millamarilta, kiitos näistä! :)



Toissapäivänä (ja eilen) tulikin vähän päästettyä napsusormi pois kontrollista, kun oli tuo Kankaiden yö, huh mitä tarjouksia! Arvonnassakin onnisti, jes :) Nyt vain paketteja odottelemaan! Yhdessä toisessakin kilpailussa onnisti, mutta siitä sitten enemmän myöhemmin ;)