torstai 4. lokakuuta 2012

Onhan sitä nyhrätty...

Joo-o. Kyllä se koulu vaan niin lahjakkaasti vie mehut, ettei mitään kerkeä/jaksa tehdä! Maitotytöt on onneksi saatu tehtyä jo aikapäiviä sitten, niistä kuvaa sitten myöhemmin. Tässä nyt jotain mitä oon kuitenkin nypertänyt etanavauhdilla. Yksi hyvä puoli luennoista on: ehtii taas neuloa! :)

Nämä sukat lähti kaverin pojalle. Ohje omasta päästä, koko 30.


Vihdoin viimein sain aikaiseksi ommella Tiitulle housuvaippoja, johan näissäkin kesti! Pitkän aikaa olivat leikattuina keskeneräisten korissa, mutta eilen hurauttelin valmiiksi. Yhden olin saanut jo aiemmin tehtyä ja se on ollut jo käytössäkin, joustokanttinauhan väristä huomaa, mikä :D


Tämä ihanuus valmistui luennoilla neuloessa. Prismasta löytyi kolme kerää Keloa tarjoushintaan, ja ai että, tästä tuli kiva! Kymmenen millin puikoilla tikuttelin menemään, ohje on omasta päästä. 41 silmukkaa, kaksi kahdeksan silmukan palmikkoa ja pohja helmineuletta. Tein niin kauan kuin lankaa riitti, purin aloituspään silmukat auki ja ompelin alku- ja loppupään silmukoita jäljentäen yhteen. Tykkään tosi paljon! Ja vaikka Kelossa on 50% villaa, niin tää ei kutita yhtään!




Ja eilen sain inspiksen ommella isoa, siis ISOA kangasvarastoani vähän pienemmäksi. Ihana lammastrikoo taipui Muksis-tunikaksi koossa 86. Tosin mä kyllä pidensin helmaa niin paljon kuin kangasta oli, niin tästä tuli kyllä ihan mekko. Hihatkin on tosi pitkät, joten tää kyllä menee pidemmän aikaa! Niin ja hei, oonko mä muistanu hehkuttaa mun uusista Lauriida-merkeistä ollenkaan?! Ihanasti sopii tuo ruskea melkeinpä minkä vain kanssa, ja kyllä sitä voi vähän olla ylpeä merkistään kun sen on alusta asti itse piirtänyt... :)


Semmosta tällä kertaa! Melkein valmiiden kasasta löytyy kyllä yksi hihallinen poncho-paita, mut mun pitäis vielä ommella siihen vuori että sitä vois varsinaisesti sanoa valmiiksi, niin että jätetään enskertaan se sitten. :)

Tervetuloa uusille lukijoille, kiva kun teitä on noin paljon! :)