lauantai 26. tammikuuta 2013

TOE-mekko ja muutakin - ITSELLE!

Tätä näkee harvoin: itsetehty vaate, ITSELLE! Omalle (ja muidenkin :D) lapselle tulee ommeltua vaikka kuinka, mutta itselle ei saa aikaiseksi. Nyt sitten iski inspis, että mulle kanssa. Siskolle kun tuli ommeltua ne pinkit collarit, niin piti itsellekin saada. Eurokankaasta löytyi ihanaa paksua harjattua collegea, ja siitä sitten syntyi itselle lökäpöksyt. Kangasta riitti nippa nappa päällitaskuun, että edes kännykkä pysyy menossa mukana.


Ja nyt sitten mun uuteen rakkauteen! Meinaan Kätten jälkiä -blogin Mirela kaavoitti meille TOElaisille ihan oman mekon! Selkeästi tissiksen haastaja ;) Tässä on koko L (vastaa ehkä kokoa 40?), ja kankaana Triteksiltä löytynyt ihanan pehmeä trikoo. Nams! Näitä on tehtailtava lisää! :)




Ja pakko hehkuttaa nyt loppuun vielä: Huskylock s15 -saumurini sanoi itsensä irti tässä jonkin aikaa sitten. No, päätin sitten päivittää kerralla parempaan, ja ostin Kone-Minnalta käytettynä Berninan 1100D -saumurin, ja ai että! On se vaan niin hiljainen ja tehokas ja tekee nättiä tikkiä! Kyllä nyt kelpaa ommella :)


Ja sitten, se siitä kankaattomasta. Need I say more? :)


Alimpana EK:n harmaa joustofrotee, ja harmaa velour, sitten Royal-tuotteelta salmiakkijoustista, harmaata ja ruskeaa velouria ja Candy Apple -velouria ja sitten pätkä ruskeaa resoria, vaihtareilta ruskea-pinkki-raitaista joustista ja keltaista velouria. Oikealla Triteksin saalis, mustaa ja punaista trikoota, sini-mustaa Siksakkia, fuksianpinkkiä ja harmaata kuviotrikoota, musta-lime-valkoista jättiraitaa ja pinkkiä Paulakukkaa. Kyllä nyt kelpaa! :P