perjantai 2. joulukuuta 2011

2. luukku

Linkitin ykkösluukun facebookiin otsikolla: ei mikään suklaakalenteri. Rakas siskoni lohkaisi sitten: "vaan sukkakalenteri". Niinpä 2. luukku sisältää sukat!

Nämä junasukat menevät pukinkonttiin. Saajan äiti saa samasta langasta omat sukat ;)


Lauriidan joulukalenteri 2011***

Sitten muihin asioihin. Ensimmäisenä ikävät uutiset ;( Mun uuden saumurini piti kotiutua viimeviikolla. No, erinäisten kämmäilyjen takia saankin sen vasta tammikuun toisella viikolla!!! Kyllä pikkuisen meikää otti päähän... Saumurikauppias kuitenkin lupasi ensiviikolla toimittaa mulle jonkun Singerin siksi aikaa, etten nyt ihan jää koneetta. No joo, ompa kiva opetella ensin yksi kone ja sit kun sitä oppii hallitsemaan niin saakin ihan toisen merkkisen... Pyh pah! Mutta, hyvää kannattaa odottaa ja sillein...? Mä jo tuossa mietin että pitäisikö peruuttaa koko tilaus ja tilata netistä vajaa kaksi kertaa kalliimpi peitetikkisaumuri, ihan vaan siks ku harmittaa niin paljon... ;) No joo. Ehkä ensijouluna. ;)

Nyt mulla onkin sitten iso kasa projekteja siten, että palat on valmiina ja pitäis vaan istahtaa ompelukoneen ääreen. Odotin niin innolla uutta saumuria, etten halunnut ommella vanhalla... Nyt sit mietin et jaksanko odottaa ensiviikkoon... :) Pukinkonttiin ois ommeltavana vielä aika paljon kaikkea, mm. yksi paita, 9 phs:ää, kaksi paria liivinsuojia, kaksi kestovaippaa, yhdet puolipotkuhousut, kypäräpipo, merinovillatumput ja -sukat... Hommaa piisaa :)

Ensivuodeksikin on jo suunnitelmia: meinataan kaveri K:n kanssa mennä pitsinnypläyskurssille! :D Naurattaa ihan ku ajattelee, kuinka paljon me lasketaan sen ryhmän keski-ikää, mut eniveis... ;) Mä jo kirjastosta lainasin pitsinnypläyksen alkeisoppikirjan, ja kotikonstein (kynien, nuppineulojen, virkkauslangan ja vaahtomuovinpalan) avustuksella sain aikaiseksi muutaman kokolyönnin, tadaa:


Sitten, neule- ja virkkausrintamalla sitä keskeneräistä onkin. Tiitulle ois tulossa tällainen siksakpeitto virkattuna:


Pukinkonttiin menevät sukat kaipaa vielä päättelyä... Vaikka onhan noi aika tyylikkäät nuo langanpätkät varpaiden jatkona... ;)


Totoro-tumppu ja iskän villasukka kaipais vielä itselleen parin...


Ja mummille en ole vielä edes keksinyt, mitä tehdä! Apuva...

Nyt vaan lähinnä iskee ahdistus tuon kelin takia: täällä sataa vettä eikä ole pakkasesta saati lumesta tietoakaan! :( Tosi masentavaa. Toivottavasti saadaan valkoinen joulu! :)