lauantai 17. maaliskuuta 2012

Kännykkäpussi ja huovutetut tumput

Tää Totoro-kännykkäpussi onkin jäänyt päivittämättä, se kun meni heti käyttöön kun se valmistui ja kuvausjärjestelyt hieman venyi, ja sitten ne unohtui :D Tässä siis on tarrakiinnitys, ja tumppujen kuvio löytyi ravelrystä joistain Totoro-tumpuista.



Sitten, Tampereen Kädentaidot -messuilta tarttui mukaan Lampolaa, ja niistä oli huovutettava tumput, kerrankin itselle sopivat. Mulla kun ei oo kädet mistään siroimmasta päästä, ja aina onnistun tekemään tumpuista liian pienet. Tällä kertaa täytin konetta tarpeeksi, ja sain ihan sopivat tumput. Jipii! Resori on Novitan Nallea. Sitten piti vähän kokeilla neulahuovutustakin, ja tein tuommoiset sydämet piparimuotin avulla. Vaaleanvihreät kiehkurat näkyy tosi huonosti, mutta no, siellä ne on ;)


Tällä hetkellä odotankin kieli pitkällä sitä, että Saksan kimpan tilaus Michas Stoffeckelta saapuisi! Tilasin tyttöjen ja poikien yllätyskuviopaketin, huiiii! Viimeksi tilasin sydän-tähti-pallo -paketin, ja olin kyllä tosi tyytyväinen :) Ainoa vaan, että eilen tajusin, etten ollut ommellut niistä kimppakankaista vielä mitään... Joten, ennen kuin uusi tilaus tulee, niin piti sitten jotain alkaa tehdä ;) Nyt tuolla ompelupöydällä odottaa aikas söpö pupupaita, resorit on enää kiinnittämättä. Siitä kuvaa sitten kun valmistuu :)