sunnuntai 15. heinäkuuta 2012

Blogilomalaitumilta palattu: Lauriida arpoo!

Kuten näkyy, on ollut hieman hiljaista täällä blogirintamalla :) Tämä johtuu suurimmaksi osaksi siitä, että vietin melkein 4 viikkoa maalla mieheni ja tyttömme kanssa mummoloissa, ja siellä ei pahemmin tullut ommeltua. No, nyt ollaan taas kotona! Ompeluinspis on hiukan kadoksissa, mutta eiköhän se sieltä löydy... ;)

Juuri ennen lomallelähtöä sain iiiiiison kangas paketin, jonka olin ostanut (pilkkahintaan) Kangashuutokauppa-ryhmästä naamakirjasta. Tätä ihanaa sydän-interlockia oli ihan surulliset pienet soirot, mutta kun oikein mallaili niin saihan niistä sittenkin sivusaumalliset housut! Ja sitten kun tongin kangaskasan tarkemmin, niin löysin vielä suorakaiteen muotoisen palan, joka tahtoi mekoksi. Ei muuta kuin pieneksi jäänyt valkoinen body kainaloiden alka poikki, suorakaise rypylle ja helma päärmäten. Ja kas, mekko on valmis! :)


 Nämä velourhousut mä sain aikaiseksi jo ennen lomaa, mutta en saanut sitten niin aikaiseksi että oisin blogannutkin. Vihreä velour on omista kätköistä, mutta tää ylisöpö metsän eläimet -velour tuli myös siinä kangaspaketissa. Ihan pikkuriikkinen pala, joka just riitti näihin "peppukiitohousuihi"! :)


Ja koska sukkia ei ole koskaan liikaa... Niin tuli sitten tikuteltua tämmöiset. Jossain oli joku neulonut värilliset ihanat sukat näillä nurjilla "makkararaidoilla", ja pitihän mun saada semmoiset kanssa. Tämmöiset tuli! Mut nää menee varmaan siskoille, ne kun itkee koko ajan ku kaikki villasukat on puhki... :)


Ja kuten teräväsilmäisimmät varmaan huomaa, niin blogin ulkoasu on muuttunut! Johan sai taas tapella bloggerin kanssa, mutta niin vaan nörtti vei voiton hooteeämällästä ;) Vähän simppelimpään ja valoisampaan suuntaan! Kyllä nyt kelpaa. Löysin kuvanmuokkausohjelmastakin ihan uusia ulottuvuuksia. kun vähän aikaa tonki.

Ja tulihan siinä samalla huomattua, että kymmenentuhannen kävijän raja on paukkunut jo aikoja sitten, vautsi! Ja mikäpä sen parempi syy pitää arvonta! ;)


Säännöt on simppelit:

1. Arvontaan voi osallistua kuka vain, anonyymit laittakoon tunnistettavan nimimerkin!
2. Toisen arvan ansaitsee olemalla lukijapaneelin jäsen.
3. Kolmannen arvan saa linkittämällä ylläolevan kuvan/tämän blogitekstin joko blogissa tai jakamalla facebookissa.

Maksimissaan siis kolme arpaa! Ja mikäs se palkinto sitten olisi...?

No tietysti t-paita lapselle!

Ilmoittaudu arvontaan kommentoimalla tähän postaukseen. Kirjoita samalla voiton varalta paidan koko sekä väritoive. Paita voi olla kuviollinen tai siinä voi olla applikointi, toiveet kuullaan mutta viimeisen sanan sanon itse ;) Osallistumisaikaa on heinakuun loppuun, eli kipin kapin arpoja keräämään! :)

KOMMENTOINTI ei jostain syystä nyt toimi, koitan korjata ongelman, mutta jos ei pian ala toimia niin pidennän arvonta-aikaa... :)


KOMMENTOINTI TOIMII TAAS! :)