sunnuntai 21. helmikuuta 2016

Blogitapaaminen Lankamaailmassa

Entinen pomoni Lankamaailmasta soitti viime viikolla ja kutsui minut Lankamaailman ja Prinsessajuttu-blogin järjestämään blogitapaamiseen. Olin vähän nolona, että enhän minä juuri enää ehdi blogatakkaan, mutta tullaan nyt sitten, ihana päästä hypistelemään lankoja ja tapaamaan muita bloggareita. Sain ottaa avecinkin mukaan, ja Osifa lähti seurakseni.

Tunnelmaa riitti, siitä piti huolen Ripaus tunnelmaa -blogin Heidi, joka oli somistanut tapaamispaikan ihanan keväisesti ja ekohenkisesti. Päivällinen korvattiin kakuilla, pähkinöillä ja raakasuklailla, jotka tarjosivat Brander, Tallipihan kahvila, Ruohonjuuri sekä Hyvinvoinnin tavaratalo. Ihana-lehden Kaarina Korventaka esitteli tämän vuoden trendejä messumatkoiltaan, ja olikin hauska huomata miten samanlaiset linjat, kuosit ja värimaailma jo nyt näkyy pienten yrittäjien kankaissa. Lankamaailma esitteli ekolankoja, muun muassa ihanan paksu ja kevyt Eko Alpaca Viking Garnilta, sekä Fibranatura Cottonwood, joka on GOTS-sertifioitu luomupuuvillainen lanka. Se soveltuu mainiosti esimerkiksi tiskirätteihin, joihin ohje löytyy muun muassa Ihana-lehdesta.

Illan aikana tuli syötyä kakkua napa täyteen, juteltua kanssabloggaajien kanssa sekä kierreltyä kauppaa lankoja hypistellen. Onnistuin pääsemään kaupalta suhteellisen kevyin kantamuksin, sillä lankavarastot ovat jo sitä luokkaa että joku harkinsta pitää olla ;) Näihin kuviin ja tunnelmiin!