keskiviikko 8. heinäkuuta 2015

Rusettitoppi

Toppimania jatkuu, mutten enää jaksanut tehdä neljättä ihan samanlaista. Aloin hahmotella paperille, mitä yksityiskohtia voisin lisätä. Rusettivillityksestä oli sen verran vähän aikaa, että päätin kokeilla lisätä niskaan sellaisen. Yllätyin itsekin, kuinka kiva tästä tuli, vaikkei tällainen söpöily ole ehkä ihan ominta minua :D


Topin peruskaavaan on lisätty vain poikittain menevä kaistale niskaan. Kaistaleen keskellä on sauma, joten sain kantattua pääntien nätisti eikä olalla tarvinut litistää kanttia. Rusetti on isompi suorakaide joka on rutistettu pienemmällä suorakaiteella. Rusetti peittää kt-sauman ja on parilla pistolla kiinni. Aloin hurjaksi ja valitsin kontrastivärisen trikoon myös kantteihin, pinkkiin en taipunut mutta keltainen menettelee :D Käpyseltä ostettu harmaameleerattu trikoo on napakkuudeltaan juuri sopivaa kesätoppimateriaaliksi. Ja, jos rusetti alkaa suunnattomasti ahdistaa, sen saa helposti nipsaistua pois... ;)

Tätä täytyy ehkä jatkojalostaa jossain vaiheeessa. Tyttö jo tilasi itselleen rusettimekon, mutta rusetin kuuluu kuulemma olla edessä, ei takana. Eihän sitä muuten näe!