sunnuntai 15. marraskuuta 2015

Messuraportti

Taas päästiin marraskuun puoliväliin, joka on käsityöläisen kulta-aikaa: Suomen Kädentaitomessut olivat jälleen kerran ihanat, aikaa (ja rahaa) upposi, hyvässä seurassa tuli kahviteltua ja kierreltyä ja inspistä on taas vuoden tarpeiksi.

Itse hommasin koko viikonlopun rannekkeen ja nautin messuilusta joka päivä. Perjantaina tein täsmäiskut tietyille kangaskojuille, lauantaina haahuilin enemmän itsekseni ja sunnuntaina tein vielä viime hetken löytöjä. Muutama metri kangasta kotiutui, parit joululahjat sekä metrilakua ja muita herkkuja.


Pia Westerholmin ihanat silityskuvat pääsevät koristamaan paitoja, neuvolakortin kansia tai mihin nyt ikinä näitä raaskiikaan käyttää. Indien ständiltä tarttui mukaan Käpysen Herra hirttä, Paapiin sydämiä ja Ikasyrin ukkospilviä. Viljamin puodin iso keltainen panda hyppäsi mukaan kuin itsestään :) Ennen messuja koin onnenpotkun ja voitin Verson puodin arvonnassa lahjakortin, ja kulutin sen hukkaan ja vieriviin vuosiin. Aijai. Nämä on jo pesty ja kuivattu ja nätissä pinossa ompsussa odottamassa inspistä :)


Lauantai meni haahuillessa, ja mukaan tarttui inspiraation lisäksi vain Käpysen solmuja. Sunnuntaina palasin Verson puodille ja ostin susihukkasia ja sydämiä. Kankaiselta mukaan tarttui puuvillaa ja lämpövanua, ja Pia Westerholmin ihanat printit päätyvät lastenhuoneen seinälle.

Yhtään lankaa en ostanut, mikä on varmaan jonkin sortin ennätys! Monet Malabrigot ja Madelinetoshit kävin silittelemässä, mutta ostamatta jäi. Jos noista entisistäkin neuloisi...

Kaiken kaikkiaan ihanat messut. Paljon oli taas nähdävää, monen monta ideaa tuli ja sen myötä kaivoin pitsinnypläystyynynkin esiin ja koitan saada keskeneräisen työn valmiiksi, että pääsisi uuden kimppuun :) Kahvi oli messuilla hinnoissaan, ja päätin (niin kuin joka vuosi) ottavani ensi vuonna termarin mukaan. Ihan muutamat herkutkin tuli ostettua Delin puolelta, voi nams! Nyt sitten tiukkaa linjaa jouluun, ettei paisu ;)