keskiviikko 21. joulukuuta 2011

Luukut 15-21...

Kyllä huomaa, että mitä lähemmäs joulua mennään, niin sitä vähemmän on aikaa päivitellä blogia... ;) Lisäksi tulin sunnuntaina maalle pois oman koneen ääreltä, ja on jotenkin tosi vaikeaa tehdä näitä juttuja vierailla kuvankäsittelyohjelmilla ja muilla... Onneksi sain ladata "omani", nyt viimein ;)

Täällä mä nyt sit oonkin kipeänä, toivottavasti tästä nyt paranisi ennen aattoa että jaksaa syödä...! Vielä ois yhdet joululahjasukat vaiheessakin... Mutta nyt kalenterin kimppuun! Päivitän nyt putkeen luukut 15-21... :D


Lauriidan joulukalenteri 2011

15. luukku sisältää joulukakkuja! Näitä onkin pyöräytetty kuusin kappalein: kaksi mummin suklaakakkua, kaksi "tavallista" suklaakakkua ja kaksi taatelikakkua. Nams!


16. luukku sisältää sisustusta; jännästi ne punaiset kynttilät, kanervat ja joulukortitkin tuovat tunnelmaa.


17. luukku sisältää joulukukkia: on se vaan kaunis! Nenä vaan ei kestä voimakkaita hajuja, joten nämäkin kukat koristavat kylmää eteistä... ;)


18. luukku sisältää tunnelmaa: saataisiinko me sittenkin valkoinen joulu..?


19. luukku tuo mieleen ne rakkaat, jotka eivät ole tänä jouluna enää meidän kanssamme. Tämä enkeli on 6 vuotta sitten liian nuorena poisnukkuneen serkkuni itse tekemä.


20. luukku paljastaa viimehetken joululahjoja: tämä 74-senttinen haalari menee Tiitulle :)


21. luukku paljastaa myöskin lahjoja, mutta tällä kertaa saatuja! Sain todistaa, kun kaverini loihti tämän pukin silmieni edessä kasasta olkia ja kerästä lankaa, samalla kun hörppi kahvia ja söi suklaata... ;)


Noniin! Nyt katsotaan kuinka viimisen kolmen luukun käy, tulevatko ajallaan vai eivät ;)

1 kommentti:

  1. Mäkin haluan tommosen apinahaalarin!! Tarttee vaan miettiä että itselle vai pojalle... ;)

    Bondagepukki pääsi kahleistaan! :D

    VastaaPoista

Kiva kun kommentoit! :)