lauantai 3. marraskuuta 2012

Maitotyttöjä ja muutakin

Tässä niitä nyt olisi! Runoratsuja on 9 kappaletta, ja ne tulivat jo eilen myyntiin Maitotyttökauppaan. Kipin kapin nappaamaan omasi! :)


Siskolle syntyi vielä lepakkopaita, kaava piirretty jostain valmispaidasta. Tää on vieläpä mun kangas, ja nyt kaduttaa että lupasin sen siskolle - tää on kiva! :D


Suutarin lapsella ei ole kenkiä -syndroomaan saatiin parannusta, kun tikuttelin Tiitulle luentopuhteina sukat. Nää vaan on päiväkodintätien mielestä niin poikamaiset, että heti ne joutui yhden pojan vaatekoriin ;) onneksi ne sieltä bongasin. Jos näihin vaikka sit kirjois jotain pinkillä :)


Lisäksi kaverin pojalle lähti 116-senttinen dinopaita applikoinnilla :) Yoshi nyt erottuu hiukka huonosti kun on niin monivärinen kuvio, mutta siellä se on! ;)
3 kommenttia:

 1. Mä huovutin ja huovuttaen kiinnitin yksien sukkien pohjiin saajan nimikirjaimet (yksi kirjain per sukka -periaattella), pinkillä tietty. Vihreeseen pohjaan sopis hyvin kaikki kukat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei toi olikin hyvä idea! Mulla kun tuo varsi on sileää neuletta, niin vois siihen huovuttaa jotain! Multa ei tosin löydy pinkkiä, vain vaaleanvihreää ja valkoista... :D Ellen sitten kaivele jostain vaippahahtuvajämiä... Siellä muistaakseni oli pinkkiä :)

   Poista
  2. Ehkä valkoisetkin kukat tekis sukista jo tyttömäiset? :)

   Poista

Kiva kun kommentoit! :)