sunnuntai 20. tammikuuta 2013

Megapostaus, sis. paljon kuvia

No niin, heipä hei taas pitkästä aikaa!

Niin siinä aina välillä käy, että aika ja jaksaminen ei vaan riitä kaikkeen, ja useimmiten ne "ei-niin-pakolliset" jutut jää helposti taka-alalle. Viimeisimmän postauksen jälkeen on pidetty joululahjalanit Facebookin TOE-ryhmän kanssa, sitten perheemme myös muutti isompaan kämppään, ollaan vietetty joulua ja uutta vuotta, paiskittu töitä Maitotyttöjen parissa, aloitettu gradu, suoritettu opettajan perusharjoittelu loppuun ja aloitettu syventävää... Ja voitte uskoa, että se ompelu- ja etenkin bloggaamisaika jää aikas vähälle. Mutta tässä tulee! Katsotaan, muistanko kaikki tiedot oikein... :)


Nämä villasukat tikuttelin äidille joululahjaksi. Kiireen ja hartiakipujen takia ne valmistuivat tuossa viime viikolla... :D No, onpahan nyt valmiit! Ohje on jostain Novitan arkistoista, mutten muista mikä ohje. Joku sudenkorento-sana siinä taisi olla. Lankana 7 veljestä.


Iskälle valmistui (jo ennen joulua, mutta unohtuivat pukinkontista...) perinteiset villasukat, Seiskaveikkaa nämäkin.8.12. meillä oli siis TOElaisten kanssa joululahjalanit, ja sen aikana valmistui viisi paitaa ja neljä pipoa. Kaksi paitaa on jo onnellisesti kaverilla ja hänen pojallaan käytössä, niistä voisin pyytää kuvaa vielä :D Pipoistakin on vain "tuplakappaleet". Musta-punainen pipo meni siskolle, ja toinen naapurille. Pinkki-valkoisista toisen tein itselle ja toisen sitten keskimmäiselle siskolle. Kivoja tuli! Pitsi on joustopitsiä, ja alla on trikoota.Tiitulle tein omalla raglan-mekkokaavalla kaksi 86-senttistä mekkoa. Aika reilut tuli, melkein voisi sanoa että ovat 92-senttisiä. Mut menköön :)Ja se kauan kaivattu kylpytakkikin tuli tehtyä! Tämä kaava oli jostain Ottobresta, kun muistaisi mistä... :)


Sitten ihan tuoreisiin! Nämä valmistuivat itse asiassa tänään, ja nämä ovat menossa samaiselle kaverille, jolta oli kuvaamatta ne pari paitaa! Tässä siis 86-senttinen yökkärisetti, housut ja paita. Molempien kaavat on Ottobresta, 1/2012 oli ainakin housut. Paidasta en ole ihan satavarma, joku Robo dog tai semmoinen oli sen nimi :PNämä valmistui hieman aikaisemmin jo, kaverin kummitytölle! Tämä mekko on kokoa 68, mutta se on pienennettävissä kokoon 62 kainalon alla olevia neppareita käyttämällä, samoin olkaimissa on säätövaraa. Tämä kaava on vähän oma räpellys, jotain ikivanhaa Muotimuksua apuna käyttäen :D


Nämä velourhousut ovat kokoa 62 cm, kaavana taas Ottobren 1/2012.


Raglanbodyn kaava on myöskin Ottobresta (mikähän numero?) ja koko 62 cm.


Sisko tuli käymään viikonlopuksi, ja lupasin synttärilahjaksi kierroksen Triteksillä ja koko viikonlopun ompelutuokion :D Tässä saalis!

Tämä kukkaro valmistui omista jämistäni, ulkopuoli on Muru-neulosta, johon on silitetty tukikangas, vuorina puuvillaa. Lukkokehys on 16-senttinen, ja kaava kaverilta, kiitos Marjukka!
Triteksistä löytyi collegea, josta ompelin SK 1/2007 kaavalla housut, taskut vain lisäsin vähän mututuntumalla, mutta kivat tuli! Paidan kangas on myös Triteksistä, ja kaavana SK 4/2008.
Ja sitten myös työjuttuja, eli Maitotyttöjä! Joulukuulta valmistui ruskeita froteetunikoita 4 kpl (S, M, M/MAXI, L/MAXI), nämä on loppuunmyyty.


Joulukuulle mahtuivat myös Ralliraitapaidat, näitä valmistui 5 kpl (S, 2xM, L, XL).


Sitten tammikuun urakkana oli 13 kimppatilaustunikaa, jotka siis eivät tule "vapaaseen myyntiin". Tammikuussa valmistui myös erä Ralliraitatunikaa, ne päivittyvät kauppaan kunhan Milla kerkeää ne hakea! :)Puuh, johan oli postaus, aplodit jos jaksoit tänne asti lukea! Nyt sitten kohti uusia haasteita, leikattuna olisi mm. villahaalari, legginsejä ja housuja koossa 92 cm, kun tuo minun likkani kasvaa niin mahdotonta vauhtia! Ja pitäis sitä graduakin varmaan vääntää... :) Lupaan jatkossa päivitellä vähän useammin, kiitos kärsivällisestä odottelusta! ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kommentoit! :)