keskiviikko 17. lokakuuta 2012

Arvontapalkinto: kiltti lohikäärme!

Noniin, nyt kun on koulujutut selätetty ja aikaa ja energiaa ommellakin, niin tässäpä sitä! Lauriidan 1-vuotisarvonnan vaatepalkinnon voittaja toivoi "kilttiä lohikäärmettä punaisella pohjalla". No, tässäpä sitä! Netistä löytyi sopivan lauhkea lohikäärme, joka pääsi koristamaan paidanetumusta :) Punainen kangas on interlockia ja hihat tavallista trikoota, mukavan ohut paita, vastaanottaja kun on kuulemma kuumakalle :) Kokeilin myös ekaa kertaa laittaa peitetikin nurjan puolen koristeeksi, ja kivahan siitä tuli! :)

Kaavana Ottobren luottokaava More Grey pitkähihaisena, kokona 110 cm.

Mut täytyy myöntää ettei aina mee ihan nappiin. Olisin halunnut alunperin tämän kankaan miehustaan, ja aloin sitten applikoida. En oikein tiennyt mitä kangasta tämä edes oli, vähän semmoista verkkarin oloista muttei kuitenkaan. No, sitten kun aloin repiä tukikangasta pois taustasta, niin RITS: ihan KOKO APPLIKAATIO IRTOSI :D Ei kyllä naurattanut silloin, mutta nyt jo vähän hymyilyttää. Huh! No, onneksi hajosi mulla eikä vastaanottajalla ;) Lohikäärme irtosi vieläpä kokonaisena, joten applikoin sen sitten sellaisenaan kiinni uuteen miehustaan. Siinä se pysyi, kokeiltu on ;)


5 kommenttia:

 1. Upea paita ja tosi taidokas aplikaatio!
  Jännä juttu kyllä tuo kuvan irtoaminen. Tokihan aplikoidessa tulee reikää neulasta vieriviereen, mutta silti.

  VastaaPoista
 2. Ihana paita, varmasti myös Apinan mielestä. Kiitos!

  VastaaPoista
 3. Hieno!! Peitetikkikone on ihan paras tuossa koristetikkauksessa, antaa niin paljon ilmettä vaatteeseen. Ja hui tuota tipahtanutta applikointi, en ole ennen tuollaista nähnyt :-D

  VastaaPoista
 4. Hui, voiko noinkin käydä!? Upea paita siitä kuitenkin lopulta tuli, ja ite tykkään kyllä enemmän tuosta yksivärisestä pohjasta :)

  VastaaPoista

Kiva kun kommentoit! :)