maanantai 18. helmikuuta 2013

Akuuttitarpeeseen housuja ja kännykälle pussi

Tiitu kasvaa niin kamalaa vauhtia, ettei meinaa perässä pysyä. Onneksi ompelijain vertaistukiryhmän, aka. TOEn kautta sain paljon 92-senttistä vaatetta, mutta pitäähän sitä jotain ommellakin. Akuutein on housupula - kaikista on lahkeet lyhyet! Nämä 92-senttisen housut syntyivät Ottobren luottokaavoilla. Punainen tähtitrikoo on ostettu Triteksiltä, ja keltainen velour on kangasvaihtarisaalis.Sitten! Allekirjoittanut on haaveillut uudesta luurista jo jonkin aikaa, ja nyt sitten synttäreiden kunniaksi päätin käydä semmoisen noutamassa. Ja hommasin sen mistä haaveilinkin, eli Samsung Galaxy SIII:sen. Kokoa ja näköä piisaa! Mutta kyllä se uusi kännykkä on vaan niin varjeltava kapistus, ettei meinannut uskaltaa laittaa sitä edes laukkuun. Ekan päivän se matkusti neulotun tumpun sisällä, mutta nyt on saatava jotain käytännöllisempää. Tilasin kyllä jo silikonikuoren ja suojakalvon, mutta pitää välillä olla jotain pinkkiäkin.

Ohje tähän ihanaan laskospussukkaan löytyy täältä, mitat tietenkin kännykän mukaan. Tein vielä pienen lenksun, jos siihen joskus tarvii jotain kiinnittää, kuten vaikka avaimet. Kiva tuli, vaikka vetoketju ei mennytkään ihan niin nätisti kuin olisin halunnut.. :)

Tässä laskoksia vielä lähempää. Nurjalle puolelle on silitetty tukikangas, joka pitää laskokset kuosissaan.


4 kommenttia:

 1. Kovin on söötit nuo punaiset tähtitrikoot. Ja kännykkäpussikin hieno. Voisinpa kokeilla tehdä tuollaisen, omaa puhelinta kun suojaa tällä hetkellä persoonaton nahkasuojus :-).

  VastaaPoista
 2. Siitä vaan kokeilemaan! Eri kankailla tästä saa jokaisen makuun sopivan :)

  VastaaPoista
 3. Kävin kurkkimassa ja ihastelemassa ompeluksia :)

  VastaaPoista
 4. Tykkään. Tuo kännykkäpussi on aivan ihana.

  VastaaPoista

Kiva kun kommentoit! :)