torstai 29. maaliskuuta 2012

Onhan sitä ommeltukin

Jos sitä laittaisi valmistuneitakin näytille :)

Kaveri toivoi nypläystyynylle vedenpitävää kantokassia. Pitkän ähräyksen jälkeen tuli valmista, ja samalla vannoin etten enää ikinä ompele vahakangasta... :D Mutta tulipahan valmista! Vähän huonosti näkyy tuo olkahihna kun se laskostui niin nätisti tuohon kassi päälle...


Suojapussissa on myös KAM-nepillä suljettava läppä.


Sitten muita ompeluksia! Saksan Michas Stoffecken ekan kimppapaketin sydän-tähti-pallo -paketista surauttelin tällaiset ryppylegginsit, kaava löytyy Ottobren numerosta 6/2011. Nää on kokoa 80, ja lahkeet on huiman pitkät vaikka rypyllä onkin. No, ompahan kasvuvaraa :)


Sitten aikaisemmin Huvikankaalta tilaamastani pallotrikoosta tuli kaverille 38-kokoinen toppi Joka tyypin kaavakirjan perustopin kaavalla.


Sitten uusimmasta Saksankimpan kankaasta, eli Michas Stoffeckelta tilatusta Kettu ja hanhi -kankaasta syntyi Huvikankaan vaaleanpunaisen trikoon kanssa kivat Little Houses -housut. "Peppukiitohousut", kuten mieheni niitä kutsuu :D Eka kuva siis edestä, toka takaa :) Nääkin on kokoa 80, ja kaava löytyy OB 1/2012.Nyt mulla on leikattuna tuosta Kettu ja hanhi -kankaasta palat paitaan, ja kärpässienestäkin leikkasin paidan. Niitä en oo kerinny vielä edes ompelemaan, kun nyt piirtelen kaavoja semmosiin sametti-lappuhaalareihin. Parin viikon päästä ne pitäis saada jo jalkaan, että pikkuhiljaa on hommiin ruvettava ettei tuu kiire ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kommentoit! :)