tiistai 27. maaliskuuta 2012

Tunnustus ja kankaita!

Aloitetaan tunnustuksella :)

Sain tämän tunnustuksen ÄitiVaimolta Elämää, ei sen enempää -blogista. Kiitos siitä! :)


Liebster tarkoittaa "rakkain" tai "rakastettu" mutta se voi tarkoittaa myös suosikkia. Liebster palkinnon ajatuksena on saada huomioita blogeille joilla on alle 200 seuraajaa.

Tunnustuksen säännöt:

1. Kiitä antajaa ja linkitä bloggaaja, joka antoi sen sinulle.

2. Valitse viisi suosikki blogiasi (joilla siis alle 200 lukijaa) ja kerro se heille jättämällä kommentti heidän blogiinsa.

3. Kopioi ja liitä palkinto blogiisi.

4. Toivo, että ihmiset joille lähetit palkinnon antavat sen eteenpäin heidän viidelle suosikki blogilleen!


Hirveän vaikea keksiä viisi blogia, joilla tätä jo ei olisi, toivottavasti ei tule päällekkäisyyksiä :) Annan siis tunnustuksen eteenpäin...
Hannalle Pompannappi-blogiin
Mandalle Vaapula-blogiin
Hillalle Hillan räpellykset-blogiin
Villasukat ja pipa-blogiin sekä
Suvitukselle Suvituksen huvitukset -blogiin! :)

Ja sitten... kankaisiin!

Fb:n kautta tehtiin taas kimppatilaus Saksanmaalle, Michas Stoffeckelle. Tällä kertaa tilasin tyttö- ja poikakuviopaketit, ylläreinä siis. Ja namskista nams! Suurin osa oli aivan mahtavia! Myöskään poikavärit ei olleet liian poikamaisia, etteikö niistä voisi tehdä tytöllekin. Tuli nyt tosi pieni kuva, ylhäällä on poikakuviot ja alhaalla tytöt. Ärsytti vaan tuo lila sydänkangas, mulla on sitä samaa edellisestä paketista enkä mä tykkää siitä oikeestaan yhtään :D Ehkä se näyttää kivalta sitten ihan vaatteena. Myöskään tuo tyttöpaketin vaaleansinitaustainen tonttutyttökangas ei ihan iske. Ehdottomat lempparit on harmaa-pinkki kettu ja hanhi -kangas sekä pinkki sienikangas, nam! Mitähän näistä tekisi? Ja mitähän siitä edellisestä kimppatilauksen kangasmäärästä tekisi... Yhden ainoan paidan olen saanut tehtyä! No joo, ja yksistä legginseistä puuttuu enää vyötärökuminauha... :)
3 kommenttia:

  1. Moips! Kiitos huomionosoituksesta! Sain ja jaoinkin jo eteenpäin (16.2.päivitys) tämän, ilman tosin tuota kuvaa! :) Hauskaa viikon jatkoa! :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos tunnustuksesta. Liitän sen seuraavaan blogipäivitykseen. :)

    VastaaPoista
  3. Kiitos paljon tunnustuksesta! :)

    VastaaPoista

Kiva kun kommentoit! :)