sunnuntai 15. syyskuuta 2013

Elämä jatkuu

Hei vaan kaikille lukijoille ja satunnaisille kävijöille! Pahoittelen pitkäksi venynyttä bloggaustaukoa. Meidän perhettä kohtasi juhannuksen alla suuri suru, ja se vei tämän naisen voimat sen verran totaalisesti, ettei bloggaus käynyt mielessäkään. Sen tarkemmin asiasta en halua kertoa, ne tietää keiden tarvitsee. :) Vaikka kaikki ei mennytkään kuin elokuvissa, niin elämä jatkuu, pikkuhiljaa.

Kesän ja alkusyksyn tapahtumiin kuuluu ihanan työsuhteen loppuminen: palasin kuluttamaan yliopiston penkkejä, joten Maitotyttöjen tekeminen ei enää ollut aikataulullisesti mahdollista, sillä jatkan töitä myös Tampereen Lankamaailmassa.

Elokuusta 2012 tämän vuoden elokuuhun syntyi yhteensä 107 Maitotyttöä, joista toppeja oli 11, paitoja 71, tunikoita 42 ja mekkoja 47. Huh! Blogihiljaisuuden aikana pakersin muutaman satsin, niistä kuvat tuonnempana.

Blogihiljaisuuden aikana en siis ollut silti omien ompelusten suhteen toimettomana. Tein paljonkin käsitöitä, se oli minulle tärkeää terapiaa.  Nyt olisi iso savotta päivittää blogiin edes niitä tekeleitä, joita tuli tehtyä, enkä oikein tiedä mistä aloittaisin.

Tässä nyt alkuun Maitotytöt. Seuraavissa postauksissa sitten niitä ompeluksia ja neulomuksia, jotka pitäisi kuvata. Osa on ollut jo kovassa käytössä, joten turha odottaa silitettyjä kuvia :D

Kesäkuun alkupuolella syntyi ihania polka dot -mekkoja, yhteensä 7 kpl sekä yksi tunikaversio "tilauksesta".


Siiriä ja Myyryä syntyi heinäkuussa 8 kpl.

Heinäkuussa tuli surauteltua ekat (ja ainoat) topit, näitä tuli 11 kappaletta.

Elokuun viimeiseksi hommaksi jäi Kuukkeli-trikoosta kaksi satsia mekkoja. Oransseja 8 kpl ja harmaita toiset 8 kpl.
5 kommenttia:

Kiva kun kommentoit! :)