maanantai 23. syyskuuta 2013

Onkohan jo tarpeeksi marinoitunut...?

Nimittäin tämä Noshin Candy Apple -velour. Aikaa sitten ostettu ja kuukausia marinoitunut kangas pääsi viimein saksittavaksi, ja eihän sitä kauaa surruuteltu kun oli hupparitunika valmis. Ihana!

Otin jonkun Ottobren perushupparin kaavan, levensin ja pidensin sitä hitusen, ja kaava oli valmis. 98-senttinen tämä kai lähimmiten on. Löysin varastoista pitsivetoketjunkin, ja se kyllä sopii tähän kuin nenä naamaan! Halusin tuoda ruskeaa myös muualle, joten tikkasin valepeitetikit ruskealla. Vetoketju aukeaa "oikeasti" vain tunikan puoliväliin, siitä alaspäin ke-sauma on ommeltu kiinni, jottei Tiitu pääse ihan napaansa esittelemään :D Huppu oli kova juttu, joten "hyvä äiti!" -kommentti saatiin :)6 kommenttia:

 1. Tosi kaunis huppari, ja tuo pitsivetoketju tuo kyllä ihanan lisän :)

  VastaaPoista
 2. Mainio huppari! Millä teit valepeitetikin? Peitetikkikoneella? Millainen nurja puoli tällöin on?

  VastaaPoista
 3. Peittarilla joo, ja ihan siis siten että nurja puoli on esillä ja oikea puoli nurjalla. Siispä nurjalla on kolme rinnakkaista tikkiä :) mä saumuroin reunat ensin, että ois siistimmät eikä purkaannu.

  VastaaPoista
 4. Tosi kiva! Mulla kans marinoituu tota omppoa laatikossa. Kummasti on tullut osteltua kankaita, joista ei saakaan sit ommeltua...

  VastaaPoista
 5. Heip :) T. helyes (mullakin on blogi)

  VastaaPoista
 6. Mun blogista löytyy sinulle haaste ;)

  VastaaPoista

Kiva kun kommentoit! :)