perjantai 10. tammikuuta 2014

Viidakossa, näin viidakossa...

nukkuu jellona... Eiku. Tiikeri. Ja seepra. Eikä ne kyllä nuku. No, teema on oikea!

Kotiutin Royal-tuotteelta Maitotytön suunnittelemaa Jungle-kangasta, ja ai että, tää olikin herkku! Kankaan molemmissa reunoissa oli isompi kuva; toisessa tiikeri, toisessa seepra. Kun näin kankaan, tuli mieleen kaverini jonka nuorempi poika on kova tiikerimies. Sainkin saman tien tehtävänannon toteuttaa yökkärit! Napsuttelin vielä samaa sarjaa olevaa raitaa, ja sitten hommiin.

Tiikerimies sai paidan Jungle-kankaasta raitahihoilla, ja housut on toteutettu pelkästä raidasta. Etukappaleella on tiikeri, ja takaa löyty niskasta lintu! Paita on 98-senttinen OB:n More Gray, ja housut on tehty Ultimate Casual -kaavalla. Namskis!Isoveikka sai seeprasta unipuvun kaavalla Little Lamb ja koossa 122/128. Housut leikkelin Triteksin hauskasta seepraraidasta, joka sopii tämän kanssa kuin nenä naamaan! Helmassa lentelee lintu.Lisättäköön vielä, että tilasin itsellenikin mallikerran tätä kangasta. Tiikeri on jo leikelty, ja melkein ommeltukin, mutta vähän myöhemmin paljastan mitä ihanaa siitä syntyi ;)

Loppukevennykseksi halpaa kierrätysmateriaaliompelua. Ostin kirppikseltä kaupan farkkuleggarit, koko oli jotain 130-140 cm. Nips naps haarasauma ja sisäsivusauma auki, Saimin kaava kankaalle, leikkaus ja kokoaminen. Resorit nilkkoihin ja vyötärölle, ja avot, likalla on nyt 98-senttiset farkku-jersey-Saimit! 


Lahkeista jäi pienet rääppeet, ja pitihän sitä Baby Bornille saada kanssa. Nyt on nukkekin katu-uskottava. :) Nukella oli kova vaatepula, ja ensihätään ompelin tunikan, puolipotkuhousut ja pipan. Vaippakin tuli tehtyä, mutta Tiitun mielestä vauva on jo niin iso, että käyttää pikkuhousuja. Selvä. :)

3 kommenttia:

 1. Tulin vilkuilemaan, kun satuin jonkun blogista löytämään linkin tänne. Liityinkin saman tien lukijaksi, mukavia juttuja olet tehnyt. Näissä yöppäreissä on hauska kangas! Kelpaa Baby Borninkin nyt olla, kun on uusia vaatteita.

  VastaaPoista
 2. Hei! Olet taitava! Ja Kiitos,kiitos! Tuhannet kiitokset sinulla kaikista peitetikkikonevinkeistä! Olen töissä käyvä mummi.Aloitin kestovaippojen ompelun vanhalla Husqvarnalla.Siitä ryöstäytyi ja nyt minulla on saumuri ja peitetikkikone! Säätöä nauhankääntäjään olen tehnyt lähes vuoden.Jospa kohta alkaisi se nurjakin puoli joka kerta onnistumaan.Paula Kempeleestä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos käynnistä! Taistelua se joskus tosiaan vaatii, mutta sitten kun ne oikeat säädöt löytyvät niin sillä sitten ommellaan kilometrikaupalla :)

   Poista

Kiva kun kommentoit! :)