tiistai 23. syyskuuta 2014

Paapii-bodeja ja... huu!

Edellisen postauksen Noshien rinnalla ompelin akuuttiin body-tarpeeseen myös Paapiin raksuja ja Kukkapupuja. Näistä tuli aika söpöt! Mulla on ollut vaikeuksia käyttää poitsulla mitään vauvamaisia kuoseja, jotenkin tämä tapaus on niin äijä, että oksat pois! Kukkapuput pehmentävät mukavasti äijämäisyyttä, saa tuollainen vajaa kolmikuinen vielä olla vauva :)

Tulipas aseteltua raksubodyn kaula-aukko jotenkin vinkuralleen, kyllä se päällä ollessa onneksi asettuu ;) Jälleen Sausage dog 68 cm omalla haaralla.


Sama kaava tässäkin, mutta kukkapupuilla.


Kylmät alkoivat lähestyä uhkaavasti ja jotain lämmintä teki mieli tehdä ihan virkaten! Netin ihmeellisestä maailmasta löytyi vaikka mitä pipo-ohjeita, mutta pöllöpipo on ollut suunnitelmissa jo pitkään. Ihan suoraan ohjetta en löytänyt, joten vähän soveltaen mentiin, mallia katsoin täältä. Lankana ihanaisen pehmeä Onion Tussah Silk Lankamaailmasta, silmät ja nokka Palino-merinovillaa. Koukku taisi olla nelonen. Siskolle on samanmoinen tulossa, mutta virkkailut katkesivat - niinpä niin - jonkinlaiseen jännetuppitulehdukseen. Mitä, eikö kylmiltään voikaan virkata pipoa yhdessä illassa ilman seuraamuksia?!


Villasukatkin tikuttelin, mutta oishan sitä voinut tehdä vähän enemmän kasvunvaraa. Nämä Uhoavan Gnun Supervauvan polvisukat -ohjeella tehdyt ovat meinaan just nyt sopivat, ilman alussukkaa vieläpä. No, ei kun uusia tulille. Lanka Viking Baby Ull ja tikut 2,25 mm.


Yövaipatkin uhkaavat jäädä pieneksi, joten pistin Siksaksis-blogissa löytyvät kaavat kokeiluun. Kuorivaippa koossa M on justiinsa passeli nykyisten isompien yövaippojen kanssa, ja tämän M-kokoisen sisätaskun kanssa saa kyllä käyttää L-kokoa. Oli muuten ekat vuotosuojalliset kuorivaipat mitä tein, ja hyvin onnistui! FOE-kanttinauha, Aplix-tarranauha, norsu-pul ja KAM-nepit jo lopettaneen Kotimäen puodin valikoimista.1 kommentti:

  1. Onpas sulosia kaikki, tuo kukkapupu-body etenkin niin suloinen <3 Lisäätkö Sausage Dogiin vaippavaraa vai toimiiko kestovaipan kanssa sellaisenaan? Pitäisi tuolle omalle 3kk ukkelille kokeilla samaa kaavaa :)

    VastaaPoista

Kiva kun kommentoit! :)