tiistai 27. syyskuuta 2011

Kun ideoita on vain liikaa... ja ihania kankaita vielä enemmän

Eilen loppuiltapäivästä sain vihdoin aikaiseksi lähteä hakemaan Eurokankaasta yhtä vetoketjua. No, tiedettiinhän se, miten se päättyi... Hups!

Ajattelin sitten, että napsin vähän kuvia näistä kankaista, jotka on nyt odottamassa inspiraatiota tai aikaa toteuttaa. En siis todellakaan aio kuvata kaikkia kankaita, siinä menisi ikä ja terveys :) Nyt nämä uusimmat vain ;) (klikkaa kuvaa isommaksi!)


Nämä tarttui eilen Eurokankaasta.
 Valkoharmaa on mukavan paksua collegea, ja otin sitä metrin verran. Nyt en vaan tiedä, pitäisikö mun tehdä siitä itselleni jotain, vai tekisinkö semmoisen housut+huppari -setin Tiitulle. Aika näyttää! Pinkki-harmaa on trikoota, josta tulee joko raglan-paita tai sitten housut. Ideana olisi applikoida siihen jotain, varmaan tähti valkoisella, ettei oo ihan liian tylsä. Mutta toi vihreä! Olin jo menossa kassalle kun bongasin tuon käsityöpuuvilloista, ja hinta ei päätä huimannut, 5,90/m! Otin puoli metriä, ja tästä on tarkoitus tehdä samaan tyyliin liivimekko, kuin se yksi aikaisempikin. Mutta! Vihreä väri on niin houkutteleva, että se suorastaan vaatii applikaation... ja mikäs sen parempi kuin valkoinen lammas kirmailemaan! Kuva pitäisi vielä etsiä...

PUL-palat/Kangastukku&Eurokangas

Tässä on nyt mun pul-varasto, lime piikkipallot uusimpana! Sitä otin Kangastukusta metrin, ja tarkoitus olisi tehdä siitä ainakin yksi koevaippa ja sitten vaippapussi. Tää on siis kakkoslaatua, enkä oo varma kestääko laminointi (tai mun hermot) irronnutta laminaattia ainakaan useammassa vaipassa. Todennäköisesti tämäkin kangas pääsee kestositeiden ja -pikkuhousunsuojien kosteussuluksi. Sieni-pul ja raita-pul on Eurokankaasta, ekaa on enää ehkä yhteen vaippaan, raita-pulia hamstrasin yhden tilaustyön yhteydessä, ja tuosta sais varmaan kolme vaippaa. Ongelma on, ettei Tiitu enää tarvitsisi vaippoja, niitä on itseasiassa jo vähän liikaakin...

Resorit/Eurokangas&Kangastukku
 Resoreita on tällä hetkellä kolmea sävyä. Parin päivän sisään viittä ;) Ruskea (Eurokankaasta) alkaa vedellä jo viimeisiään, vihreää ja pinkkiä (Kangastukusta) on metrin pätkät. Nyt mulle on tulossa vielä puolen metrin pätkät limenvihreää ja ruskea-valkoraidallista resoria Royal-tuotteelta!

Pallotrikoot/Kangastukku
Pallotrikoot (Kangastukku) on niin nam, ettei hyvä tosikaan! Näitäkin tilasin metrin pätkät, ja punaista on nyt käytetty jo pallotunikallisen verran. Vihreä trikoo ei ole vielä päättänyt, miksi haluaa. Itsehän haluaisin tästä myös jotain, mutta ei metri taida riittää. Tai sais siitä varmaan jotain pientä ja kittanaa, muttakun tahtoisin semmoisen mukavan, väljän ja pitkähihaisen paidan. Voivoi, tarvii varmaan tilata tuota lisää...

Puuvillakankaita/Eurokangas
Tuo pallokangas onkin päätynyt jo liivimekoksi, ja sitä on ihan pikkiriikkisen enää jäljellä. Heti, kun saan käsiini kukkaroiden metallilukkoja, niin tää on ihan ehdoton kukkarokangas. Toinen, mistä taatusti tulee rahamassi, on se vihreä puuvillakangas tuolla yllä. Voi nam!

Ja ei ompelua jottei vähän neulomistakin. Eilen katselin onnessani House MD Season 5:sta (miten niin ne juuri tuli telkkarista? Gregory House ♥)


Kröhöm, niin, siis tuli sitten semmoinen tunne että pitäisi päästä neulomaan. No, Tiitulta puuttuukin sopivasti sukkapari, joten ei muuta kuin puikot heilumaan. Lankana taitaa olla joku Novita Wool tai vastaava, sukkapuikot bambua, mallina ihan perussukka kierretyllä joustinneuleella (k1 tbl siis, mikä se on suomeksi?)

2 kommenttia:

  1. mäkin tilasin just tänää kangastukusta kangasta, jospa sitä kerkeis vaikka iltasin jotain väsätä :)

    VastaaPoista
  2. pistä sit kuvaa vaik fb:hen ku valmistuu! Mä just kävin noutamassa postista Royal-tuotteen tilauksen... :D

    VastaaPoista

Kiva kun kommentoit! :)