keskiviikko 28. syyskuuta 2011

Nimikointimerkkejä!

Tain siis vihdoin aikaiseksi tilata itselleni ihan oikeita nimikointimerkkejä. Pistin tilauksen menemään Euroteamille, se oli nopean vertailun jälkeen sekä edullisin että monipuolisin. Tilasin myös kangastussin, niin saa sitten vaikka niitä kokomerkintöjä sun muita. Tähän tulee vain teksti "Lauriida" mustalla, kukka reunaan ja pohjana vaaleanvihreä. Nam!

Unohdin eilisestä tilauksestani mainita kokonaan Framilon-nauhan, vaikka eipä tuo nyt ihan hirveä unohdus ole! Tarkoitus olisi saada yksi tavispaita muokattua imetyspaidaksi, mutta ilman Framilonia siitä ei tule mitään...

Nyt onkin sitten kangasahdistus: niin paljon kaikkea kivaa, enkä tiedä mistä aloittaa! No, onneksi sain eilen tilaustyöntapaisen, johon pitää käydä erikseen hakemassa tietynlainen kangas, kaavat ja muut on jo valmiina... Joten jospa aloittelisin sillä. :)

Eilen kilkuttelin ekan sukankin valmiiksi. Onko tää söpö, vai onko se vaan... söpö?


4 kommenttia:

 1. Villasukka on, öööö, YLISÖPÖ!

  VastaaPoista
 2. Ylisöpö on just oikea sana! Pieni ja pinkki ei voikaan olla muuta :D

  VastaaPoista
 3. Millä puikoilla muuten teit sukan? Mä kävin kuin kävinkin siellä Lankamaailmassa ja koin valaistumisen, miksi ihmiset hurahtaa neulomiseen. Siellä oli ihan tai-vaal-li-sia lankoja! ♥ Eniveis, mukaan tarttu paria pinkin sävyä (luonnollisesti) semmosta ihanaa merinokerää ja ajattelin kokeilla askarrella tytsyille sukat. Paino sanalla yrittää. ;)

  VastaaPoista
 4. Nää on tehty kolmosen puikoilla ja Novitan Woolista :) Mä en ees USKALLA mennä mihkään lankakauppoihin, etenkään isoihin. Tänäänkin kävin Koskarin Merlettosta etsimässä kukkaron lukkoja, ja kas, kolme kerää "tästä vois tehdä jotain kivaa" -lankaa lähti mukaan... :)

  VastaaPoista

Kiva kun kommentoit! :)