sunnuntai 25. syyskuuta 2011

Uusi blogi, uudet kujeet

Olin hetken aikaa suljetussa blogissa, jossa tuli käsitöiden lisäksi puheltua kaikenlaista henkilökohtaista, perheasioita ja muita. Kuitenkin tuntui jotenkin tyhmältä jakaa samat asiat blogissa samojen ihmisten kanssa, jotka jo lukevat toisaalla eräällä foorumilla olevaa henkilökohtaista ja aika avointakin päiväkirjaa. Niinpä päätin, että on aika pistää pystyyn ihan oikea käsityöblogi.

Lauriida herättää monille vanhoille lukijoille varmasti mielikuvia, ainakin niille, jotka tietävät esikoistyttäremme nimen... Laura oli joskus yläasteella "suunnittelijanimeni", jonka töhersin jokaiseen käsityösuunnitelmaan. Vähän kun sitä nimeä muokkasi, niin sai aikaan sekä blogimaailmaan että vaatteenkylkeen sopivan tuotenimen! Tosiasiassa tuotenimeen on vielä pitkä matka: haaveenani on joskus perustaa käsitöitä ja -tarvikkeita valmistava yritys, joka voisi ylpeänä kantaa Lauriidan nimeä. Siihen asti tyydyn haaveilemaan sekä ompelemaan ja neulomaan kaikkea mahdottoman söpöä, ihanaa ja käytännöllistä tyttärelleni (jota kutsutaan täällä useammin Tiituksi kuin Lauraksi), sekä miehelleni J:lle. Teen satunnaisia tilaustöitä useimmiten ystäville ja tutuille, jonka ansiosta saan kokeilla erilaisia tekniikoita sekä vaatekappaleita, joille ei itsellä tai perheelläni olisi käyttöä, tai ihan muuten vaan tekemisen ilosta.

Aion tuoda tähän blogin alkuun joitakin jo jonkin aikaa valmiina ja käytössäkin olleita käsitöitä, mutta siitä eteenpäin tänne tulee tietenkin vain uusia ;) Suunnitelmissa on järjestää arvontoja tai muita kilpailuja sekä koittaa kehittyä käsityöläisenä eri tekniikoiden saralla. Olen aina ollut enemmän neulojatyyppiä, mutta nyt tuon pienen nyytin tultua kuvioihin alkoivat ihanat printtikankaat kummasti kiinnostaa... Juuri nytkin odotan kangastilausta saapuvaksi, ja toissapäivänä saapui yksi... Loppua ei näy!

Lämpimästi tervetuloa seuraamaan Lauriidan lankoja ja etenkin lopputuloksia!
ps. jätäthän kommentin!

5 kommenttia:

Kiva kun kommentoit! :)