maanantai 26. syyskuuta 2011

Pallotunika

Kangastukku.com -sivustoa selaillessani tämä pallotrikoo suorastaan huusi mulle, että se haluaa tunikaksi. Joten, tunika siitä tulikin! Kaavana Ottobre 1/2009, malli 5. Muksis trikootunika, koko 68. Trikoo ja resori Kangastukusta. Kaavaa en oikeastaan muokannut, mutta huolittelin alareunankin resorilla, ku siitä tulee vaan niin siistiä jälkeä: tää oli eka kerta ku tein resorikanttauksen, eli helppoakin se on! Tunika oli A-mallinen, mutta ajattelin, et ois kiva jos tunika menisi pikkuisen pussille. Resori oli ihan omiaan rypyttämään reunaa, ihan vain aavistuksen verran.

Ajattelin, että tää ois jouluna tosi kiva, mutta sit tuli koon kanssa vähän miettimistä: Tiitu käyttää jo nyt 68-senttisiä, mutta en jotenkin usko, että Tiitu ehtisi jouluun mennessä kasvaa 74-senttisiin vaatteisiin. No, tää tunika on sen verran väljänoloinen ja trikookin venyy, että uskon tän kyllä mahtuvan.

Sitäpaitsi, jouluun on niin pitkä aika, että ehdin taatusti ommella useammankin "tätä pidetään sitten jouluna" -vaatetta... ;) Lisäksi, mulla on tätä samaa pallotrikoota limenvihreänä odottamassa kaapinpohjalla... se pala varmaan vielä miettii, miksikä se haluaa isona tulla. Mutta tuskin kauaa ;)
 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kommentoit! :)