sunnuntai 6. marraskuuta 2011

Junasukat

...kun mitkään muut sukat ei vaan pysy jaloissa... :)

Lankana Novitan Kukkaketo, puikot 3mm bambut, ohje täältä.


10 kommenttia:

 1. Voi mä olen nähnyt ja ihaillut näitä sukkia ennenkin, mutta en tiennyt, että ne on ihan paikallista mallia ja niiden takana on noin ihana tarina. Mäkin olen muuten kerran jos toisenkin ollut Vaasan radalla jumissa, mutta onneksi ihan vaan VR:n myöhästelyjen takia..

  VastaaPoista
 2. Mulla on junassa aina jotain neulottavaa, jos juna on myöhässä niin ompa jotain tekemistä... ;)

  VastaaPoista
 3. Voi hyvänen aika, olenkin kuullut tämän tarinan ennenkin, mutta en ole tajunnut, että se on ns. omalla kotiseudulla tapahtunut! Kivat on sukat ja toimiva malli!

  VastaaPoista
 4. Mustakin toi on tosi hellyttävä tarina, ja kaikenlisäksi sukat on oikeasti toimivat! Ne jopa pysyy meidän muksun jaloissa, vaikka tuo saa potkittua ihan mitkä vaan sukat ja potkarit pois jaloistaan...! Eli se on iso juttu se ;)

  VastaaPoista
 5. Junasukat on kyllä ehdottomasti paras sukkamalli pienelle lapselle! Äitin työkaveri tilasi multa just sukat 1-vuotiaalle ja 4kk ikäisille tytöille ja luulen että teen molemmille junasukat. Ainakin meillä nuo samat sukat meni vastasyntyneelle ja edelleenkin on tilaa vaikka miten, kun ikää on plakkarissa 9kk :)

  VastaaPoista
 6. Ja meillä kun ei mitkään sukat pysyny jalassa tai mahtunu, kun tuolla mun lapsellani on kohtuu iso kavio... :D nää mahtuu!

  VastaaPoista

Kiva kun kommentoit! :)