lauantai 5. marraskuuta 2011

Retrohaalari

Tässä nyt sitten se joustofroteinen haalari, josta oli puhetta! Ihana pinkki joustofrotee on tilattu Metsolasta, ja tällä kertaa tein resoritkin samasta kankaasta. Myös applikoinnit on joustofroteeta, joka on joskus ostettu Eurokankaasta. Muuten on kiva haalarikaava (SK 1/2008), mutta en oikein tykännyt tuosta jalkaterästä, jotenkin tosi tyhmän näköinen... Joten seuraavaan haalariin muokkailen sitten kivemman terän. Kaavasta poiketen laitoin jalkapohjiin tarkoitetut pikkukukat etukappaleisiin. Tämä haalari on ihan Tiitulle, koko 74 joten kasvuvaraa riittää. Piti sitä tietty vähän kokeilla ;)

Isin varpaatkin pääsi kuvaan ;)
4 kommenttia:

  1. Herkullisen näköinen haalari! Mä olen myös joskus tehnyt tällä kaavalla ja sitä jalkaterää mäkin ihmettelin, kantapää on kummallisen pitkä. Taisin hurauttaa saumurilla palan pois kantapäästä, mutta nyt jos tekisin tuolla kaavalla, niin jättäisin varmaan koko teräosan pois ja laittaisin nilkkoihinkin resorit.

    VastaaPoista
  2. Leena, mä tein kylmän viileesti niin että käänsin koko jalkapohjapalan ympäri, koska ne kohdistusmerkit sopi paremmin yhteen niin ja loogisestikin kuvittelisin kantapäälle varatun tilan olevan pienempi kuin varpaille ;) Mä olisin kans varmaan tehny ihan resorit, mut halusin nimenomaan terälliset haalarit ku toi meidän yks potkuiita ei tajua että sukat pitää pitää jalassa ;)
    TanttaRalla, kiitos! :)

    VastaaPoista

Kiva kun kommentoit! :)