keskiviikko 16. marraskuuta 2011

Pipoja... ja kankaita!

Kuten jo tuossa saatoin hehkuttaa, niin kankaita on. Ja paljon! Tämmöinen kasa tuli pul-tilkkuja. Nam!


Tässä kaikki Myllymuksuilta tilatut kankaat merinovilloja lukuunottamatta... Ne mä ehdin jo ommella tai pistää paloiksi! :D Alhaalla neljän kopla on resoreita, vihreä sienikangas on fleeceä, ylhäältä alaspäi: apinatrikoo, pöllötrikoo, lisko-bambu-interlock, lehmä-bambu-interlock, kaarat-joustofrotee sekä virtahepotrikoo. Nam!Oon mä sit saanu jotain aikaankin enkä vaan fiilistelly! Tässä taas yhdelle kaverille Muraveinikin pidempilipareinen muunnos, sisällä musta fleece.


Sitten toinen kaveri tilasi virtahepopipon pukinkonttiin, ja tästä tuli kiva! Tää on tehty Pikku Piltin ohjeen mukaan, tykkään! Koska ompelukoneeni kaksoisneulalla on jonkinlainen kaamosmasennuskausi meneillään eikä se suostu yhteistyöhön, niin käänsin pipon reunan roheesti kolmipistesiksakilla. Sehän näyttää ihan kivalta ;)


Mallina rakas mieheni, joka suojaa identiteettiään takaa otetussa kuvassa aurinkolaseilla... ;)


Nyt ois vielä pari aikuisten pipoa neulan alla, ku jaksais vaan tikutella osat yhteen. Oon kyl ollu tässä vähän lenssussa, joten pistetään sen piikkiin... Onneks perjantaina on käsityömessut, niin pääsee parantelemaan olojaan sinne... ;)

10 kommenttia:

 1. Ei sulta sattuis löytymään Suuri käsityölehteä 01/2009? :)

  VastaaPoista
 2. ÄitiVaimo ♥
  Johanna, kyllähän tuo numero löytyy! Siitäkin jo tiedän sen, että oon ko. numerosta ommellut Mart Visserin hääpukukaavaa muokaten itselleni RUKin kurssijuhlaan puvun... :)

  VastaaPoista
 3. Hei ihan huippua! Eikös siinä oo singoallan kaava?

  VastaaPoista
 4. Piti hetken aikaa miettiä että mikä ihme edes on singoalla, eli siis t-paitamekko... :D mutta kyllä siinä ainakin tällainen kaava on: http://i1109.photobucket.com/albums/h435/iekaterina/Kasityot/IMG_0434-horz.jpg

  VastaaPoista
 5. Joo just tota tarkoitan! Haluisin ommella singoallat joululahjoiks mun veljien tytöille, mutta en oo löytänyt kaavoja mistään. Mitkä koot niissä kaavoissa muuten on? Saisinko mä lainata sitä lehteä/kaavoja sulta? Pientä maksua tai kangaspaloja vastaan?

  VastaaPoista
 6. Jos haluat, voin ottaa ohjeesta kopion ja piirtää sulle kaavan valmiiksi ja pistää postissa, jos pistät sit postissa jotain vaivanpalkaksi ;) Löytyy koot 92-122, ja tosi simppeli kaava. :)

  VastaaPoista
 7. pistä mailia katja.visanen ät luukku.com!

  VastaaPoista
 8. Vastavierailulla =) Ihania asioita olet puuhastellut!

  VastaaPoista
 9. Kiitos! Ja tervetuloa uudelleenkin ;)

  VastaaPoista

Kiva kun kommentoit! :)