keskiviikko 11. tammikuuta 2012

Arvonta suoritettu!

Se olisi siis arvonnan voittajan julkistamisen paikka! Meillä tuo onnetar on hieman nuori näihin hommiin vielä, mutta eipä annettu sen häiritä! Virallisena valvojana toimi onnettaren iskä. Tekniikka oli siis tämä:

Kaikki arvat kirjoitettiin pienille lapuille.

Onnetar tuotiin paikalle.

Saa koskea! Ja se lappu, joka ensimmäisenä alkaa lähestyä suuta...


"Tän mä otan"

"nam nam!"

...viime hetkellä äiti tulee väliin...

...ja voittaja on:

Onnittelut siis seralle! Ota yhteyttä ja kerro, kumman kukkaron (vihreän vai ruskean, kuvaa täällä) haluat, ja pistä yhteystiedot niin lähettelen! :) Onnea vielä!

***

Sitten omia tekeleitä, pitsinnypläysrintamalla on tapahtunut edistystä, etenkin sen jälkeen kun tajusin, että kokolyönnissä on täsmälleen samat siirrot kuin neljällä letitetyssä pullapitkossa! Lehti on opettajan antama harjoitusmalli verkko- eli puolilyönnillä. Tuo jälkimmäinen on omapiirtämäni, joskin jostain kirjasta katsottu kuvio kokolyönneillä ja liinalyönneillä. :)


Sitten virkkasin nypylöille reikänauhan, että pysyvät kuljetuksen aikana järjestyksessä. Vihreä on mulle, oranssi kaverille. :)


Ja! Kaikkein kivoin juttu, mun kankaat tuli! Tilasin Huvikankaalta ison kasan tosi edullisesti, osa oli kakkoslaatua mutta eipä se kyllä kankaissa kovin helposti näkynyt. Melkein kaikkia on metrin verran, joitakin enemmänkin ku oli paloja. Ainoa mistä erotin värivirheen oli tuo lila pallotrikoo, ja siinäkin menee haalea raita ihan hulpion vieressä, jipii! Koko tämä kasa maksoi 60 euroa plus postarit. Tykkään! Kaikkein paras kangas on Michas Stoffecken vaaleanvihreä omppu päivässä -trikoo, voi nam!


Kankaat alhaalta ylös: Vaaleanruskea babycord-sametti, punainen velour, lime-valkoinen pikkupallotrikoo, vihreä pöllöinterlock, violetti pallotrikoo, vaaleanpunainen trikoo, värineliö-puuvillakangas, pinkki pallo -puuvillakangas, Michas Stoffecken omppu päivässä -trikoo. :)

2 kommenttia:

  1. Wow, jee (en ihan heti uskonu että voittaisin)! Laitan sulle vaikka fb:ssä viestiä :)

    VastaaPoista
  2. Ihana arpoja! Onnea voittajalle!

    VastaaPoista

Kiva kun kommentoit! :)