tiistai 24. tammikuuta 2012

Nypläystä nypläyksen päälle

Eihän sitä osaa enää muuta tehdäkään kuin nyplätä. Huomasinpa vaan että ompelukone alkoi jo pölyyntyä... ;) Sain eilen oman palani finfoamia, ja tänään sitten innostuin päällystämään sen. Ihan tavallista lakanakangasta (kiitos vaan tädille perintölakanoista ;) ), surauttelin eka pussiksi ja sitten kulmat vielä, jotta foami meni sinne tiukasti eikä lörppöjä jäänyt. Avoin sivu on suljettu samalla lailla taitellen kuin joululahjat :D ja kiinnitetty nuppineuloilla.

Kannettuani pariakin foaminpalasta vähän pidemmän matkaa ilman kassia, niin päätin ommella senkin alta pois että on vähän mukavampi kantaa. Kassi on hitusen suurempi kuin alusta, niin itse nypläystyökin mahtuu siellä olemaan nuppineuloineen ja nypylöineen. Etupuolella on tasku, jossa on kolme "osastoa". Kuvassa näkyy vähän huonosti, tuolta taskusta siis pilkistää kulmakansio :) Kiinnitys on ihan tarralla, ja kassissa on yksi olkahihna. Hienosti mahtuu alusta ja välineet, eipä tarvi enää raahata useampaa kassillista mukanaan! Tämäkin on perintölakanoista, sävy sävyyn alustan kanssa ;)
Tällä hetkellä kesken on reunapitsi neliönmalliseen pieneen liinaan. Uskokaa pois, näyttää paljon vaikeammalta kuin on. Tää on vähän tylsä... :D Ainoa vaikeus on muistaa ne kierteet. Arvatkaa monta kertaa olen joutunut purkamaan, kun huomaan että en ole muistanut pyöräyttää muutamaa kierrosta tiettyyn kohtaan, ja kaksi lankaa lörpöttääkin erillään, vaikka niiden pitäisi olla kietoutuneena yhteen... Mur!


Ja huomatkaa myös ihana virheä lanka! Tilattiin kaverin kanssa Jatan aitasta kimpassa, ja itselle tuli 20 paria nypylöitä, 1000m puola puolivalkaistua pellavalankaa (Fresia 50/2) sekä kaksi 150m rullaa punaista ja tuota vihreää (Bockens 35/2). Tykkään! Tässä työssä on 15 paria, ei mikään kamalan iso työ siis :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kommentoit! :)