torstai 17. toukokuuta 2012

Vielä yksi kukkaro...

Jotain pientä piti saada vielä ommeltua ennen illan pimenemistä... ;) Pitsiä jäi mekon ja hatun jälkeen ihan pikkupätkä, ja nyt toteutin haaveeni reilun kokoisesta kukkarosta, jonne saisi mahtumaan tärkeimmät kortit, kolikkopussukan ja kännykän. Kehys on ostettu Sinooperista, päällä on puuvillaa ja sisällä vuorikangasta jostakin vanhasta mekkoprojektista. Tykkään ihan valtavasti! Pitsin tikkasin ylä- ja alareunasta kiinni ennen kukkaron kokoamista, reunat ovat saumojen sisällä. :)5 kommenttia:

 1. Oi kun ihana! Mä en ole vielä uskaltautunut kokeilemaan kukkarokehyksiä, tuntuu niin vaikealta se kiinnittäminen. Ihastelen vain näitä muiden ;)

  VastaaPoista
 2. Kiitos! Kyllä se kokeileminen kannattaa, näistä tulee niin ihania ja niiden tekemiseen jää koukkuun ;) Pikaliima, hyvät pihdit ja nahkapala - niillä pääsee jo pitkälle!

  VastaaPoista
 3. Tosi söpö! Nuo kehyskukkarot multakin on vielä kokeilematta. Mun piti tulla kurkkaamaan, ollaanko me saman näkösiä, ja jäinkin lukijaksi. No, on meillä samanlaiset etuhiukset!

  Tosi kauniita nuo omat sovituskuvasi muuten, shortseissa etenkin!!

  VastaaPoista
 4. Tiina, tervetuloa! Niin ja, sun kuvat nähdessään mun oma mies selän takana kysyi että onko ne kuvat musta ja mitä ne tekee jonkun muun blogissa :D

  VastaaPoista
 5. Voi vitsi miten söpö kukkaro! :>

  VastaaPoista

Kiva kun kommentoit! :)