lauantai 19. toukokuuta 2012

Yökkäriä

Alkoi jo tulla pienoinen yöpukuahdistus, kun jouluksi tekemäni apinapuku alkaa kirrata, joustofroteinen 74-senttinen meni rikki, kangas ratkesi vetoketjun vierestä (enkä ole saanut korjattua), ja muut on ihan liian pieniä. Eilen sitten hurauttelin tämän setin. Tuli niin kiva, että voisihan tätä käyttää päivälläkin! Kangas on ihanan pehmeää joustofroteeta, ja juuri oikeansävyistä resoriakin löysin pääntietä, nilkkoja ja ranteita koristamaan. Nam! Kaavat jälleen Ottobrelta, OB 1/2007 Raita-T-paita muokattuna puolikirjekuoripääntieksi, ja samaisesta lehdestä Raita-housut. Molemmissa koko 80, mutta leikkasin reiluilla saumanvaroilla. Housujen vyötärökuminauha olis saanu olla himpan kireämpi, mutta menee se noinkin. :) En meinaa kuollaksenikaan muistaa että mistä nää kankaat on, vihreä joustofrotee saattaa olla Royal-tuotteelta ja pinkki joustofrotee Metsolasta.

Ja mä en voi muutaku hehkuttaa uutta ihanaa konettani, tulee niin taivaallisen hyvää tikkiä ettei hyvä tosikaan! Nyt sitä osaa arvostaa ku on aikansa tapellu yhteistyöhaluttomalla koneella ;) Applikointijälki on upean-mahtavan-ihanan siistiä ja tasaista, ja nyt kun sitä siksakin leveyttäkin pääsee säätämään... ;) Onhan tässä toki harjoiteltukin tuota applikoimista, mutta kyllä sen vaan tuntee että on uusi kone. Säädöt löytyi helposti, eikä mitään muita ongelmia ollut kuin jatkuvasti loppuva alalanka, mäkun käytin vajaita puolia pois... ;)


Nytten oon sit leikelly ihan ompelueuforiassa useamman työn odottamaan ompelua, ettei vaan tarvi keskeyttää ompelemista ;) To do -listalla on kaksi t-paitaa, hernepussisammakko Ottobren kaavalla, pitkät housut... Ja sit pitäis vielä leikata collegesta semmoiset hiekkalaatikkohousut ja ehkä -paitakin, joilla saisi sitten rymytä ilman että äidin sydän itkee verta ;)

Ja voih, eilen eksyin taas selailemaan kangaskauppojen sivuja, ja tuli kauhea ahdistus kun teki mieli tilata vaikka mitä...! Pitäis nyt saada vanhojakin kulutettua pois... Tai laittaa myyntiin... Tai sitten... hamstrata kankaita vaan lisää ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kommentoit! :)