perjantai 27. heinäkuuta 2012

Angry Birds!

Joko alkoi Angry Birdsin tunnari soimaan päässä? ;)

Kaverin poika täytti tässä kuussa 4 vuotta. Poika T on kova Angry Birds -fani, ja pommilintu on se kaikkein kivoin! Mä sitten tahdoin tehdä syttärilahjaksi jotain ommeltavaa, joten ei muuta kuin tilkkuja tonkimaan. Etukappaleelle syntyi pommilintu, ja takakappaleelle possu. Kaavana on Ottobren 110 cm More Grey lyhythihaiseksi muokattuna, kankaina on erilaisia rääppeitä ;) Trikoot oli ihan pieniä paloja, joista juuri ja juuri riitti kokonaiseksi paidaksi! Ideana siis on, että hahmot ovat mäennyppylöiden päällä ;) Applikoinnit ovat pääasiassa velouria, harmaa on interlockia ja lime fleeceä. Tikkaukset tein pelin hengen mukaisesti melkein kokonaan mustalla. Kontrastivärillä siksakkaamisessa on aina se vaara, että allaoleva kangas pilkottaa pistojen välistä. No, musta on siitä kiva väri, että kangastussilla saa helposti tummennettua ne kohdat, mitkä oikein paistoi läpi ;) Tykkäsin tästä projektista ihan valtavasti kyllä! 


Peitetikkikonekin pääsi ihan tositoimiin: kokeilin kanttausta kolminkertaisella resorilla marimikin ohjeella, ja hyvin toimi! Vähän pitää vielä harjoitella kireyksiä ja säätää neulojen sun muiden paikkaa, mutta ihan hyvin onnistui näinkin. Myös hihansuiden ja helman päärmäys onnistui niin helposti, ah! Kyllä mä niin tykkään, hih!


Ps: vielä on muutama päivä aikaa osallistua arvontaan, kipin kapin mukaan! :)

9 kommenttia:

 1. Kiva pusero ja tosi siistiä applikointia! Voi kun osaisi itsekin noin siististi ommella. Angry Birdsit kelpaisi kyllä meidänkin pojille, vaikka nyt on meneillään Oktonautti-innostus.

  VastaaPoista
 2. Upea paita! :) Oot tosi taitava! :D

  VastaaPoista
 3. HIeno paita! Meidänkin pojat tykkäisi tuollaisesta.

  VastaaPoista
 4. Sankaria lainaten: "Se on aika hieno!" :D

  VastaaPoista
 5. Hih, näin tän paidan tänään livenä!

  VastaaPoista
 6. Siellähän se on tänään pyörinyt. :)

  VastaaPoista

Kiva kun kommentoit! :)