torstai 19. heinäkuuta 2012

Hänen kuninkaallinen korkeutensa Saija Sammakko!


Tähän applikaatioon idea syntyi, kun katsoin Disneyn leffan Prinsessa ja sammakko. Siinä tyttö muuttuukin sammakoksi suudellessaan sammakkoprinssia. Hupsankeikkaa! Idea jäi hautumaan mieleen, mutta toteutus jäikin sitten vähän myöhemmäksi. Joka oli siis tänään ;)Kaivoin siis keskeneräisten kasastani vielä yhdet housukappaleet, jotka mun piti ommella jo ennen kesää. No, pinkki velour oli juuri sopiva pohja tälle sammakolle! Piirtelin sammakon, kaivoin tilkkukasaani hetkisen, ja sitten alkoikin operaatio "oikean värisen langan etsiminen". Ei siinä mitään, mulla on aika tosi laaja varasto ompelulankoja, mutta toi vaaleanvihreä!!! Mulla ei ollut mitään oikeaa sävyä, vaikka tiesin, että mulla semmoinen pitäisi olla. Tongin ja tongin ja tongin... Onneksi se sitten löytyi jostain jemma-nimisestä paikasta, ja sammakko sai oikean värin :) Kaiken lisäksi sitä vihreää oli todella, todella vähän, joten jouduin tekemään vähän harvalla siksakilla että lanka riitti. Huh!


Kaavana näissä on jälleen Ottobren Raita-housut koossa 80. Housut ja applikointi ovat velouria, resori sitten tietty erikseen. Tästä tuli kiva! :) Kerrankin maltoin ommella hi-taas-ti ja tarkkaan. Ei usko loppunut edes noissa sormien pienissä käännöksissä! :D Näistä tuli jopa vähän reilut, niin pitäis kyllä mahtua pitkän aikaa.


Sovituskuvaakin saatiin, meidän tyttö päätti viimein reilun kuukauden harjoittelun jälkeen lähteä kunnolla kävelemään! Ei enää siis syöksyhyppyjä äiskän syliin vaan ihan kunnon kävelyä :) Äiskän iso typy! 

Vauhti päällä! :)

12 kommenttia:

 1. Ihana, suloinen sammakko! Tosi nätti! :)

  VastaaPoista
 2. voi kuinka iiiiihana sammakko!!!!

  VastaaPoista
 3. Ihanat pöksyt! Ja niin vauhdikkaan näköinen käyttäjä! :)

  VastaaPoista
 4. Aivan ihanat! Mää haluan ruskealla pohjalla sammakkoprinssin, jos jaksat! ;D Senttejä 80 ja superhoikka (meinaan röllipöksyt putoo!)

  Tiitu on <3.

  VastaaPoista
 5. Nätit pökät ja ihana applikatio. :)

  VastaaPoista
 6. Tosi hieno applikaatio näissäkin!

  VastaaPoista

Kiva kun kommentoit! :)