sunnuntai 15. heinäkuuta 2012

Blogilomalaitumilta palattu: Lauriida arpoo!

Kuten näkyy, on ollut hieman hiljaista täällä blogirintamalla :) Tämä johtuu suurimmaksi osaksi siitä, että vietin melkein 4 viikkoa maalla mieheni ja tyttömme kanssa mummoloissa, ja siellä ei pahemmin tullut ommeltua. No, nyt ollaan taas kotona! Ompeluinspis on hiukan kadoksissa, mutta eiköhän se sieltä löydy... ;)

Juuri ennen lomallelähtöä sain iiiiiison kangas paketin, jonka olin ostanut (pilkkahintaan) Kangashuutokauppa-ryhmästä naamakirjasta. Tätä ihanaa sydän-interlockia oli ihan surulliset pienet soirot, mutta kun oikein mallaili niin saihan niistä sittenkin sivusaumalliset housut! Ja sitten kun tongin kangaskasan tarkemmin, niin löysin vielä suorakaiteen muotoisen palan, joka tahtoi mekoksi. Ei muuta kuin pieneksi jäänyt valkoinen body kainaloiden alka poikki, suorakaise rypylle ja helma päärmäten. Ja kas, mekko on valmis! :)


 Nämä velourhousut mä sain aikaiseksi jo ennen lomaa, mutta en saanut sitten niin aikaiseksi että oisin blogannutkin. Vihreä velour on omista kätköistä, mutta tää ylisöpö metsän eläimet -velour tuli myös siinä kangaspaketissa. Ihan pikkuriikkinen pala, joka just riitti näihin "peppukiitohousuihi"! :)


Ja koska sukkia ei ole koskaan liikaa... Niin tuli sitten tikuteltua tämmöiset. Jossain oli joku neulonut värilliset ihanat sukat näillä nurjilla "makkararaidoilla", ja pitihän mun saada semmoiset kanssa. Tämmöiset tuli! Mut nää menee varmaan siskoille, ne kun itkee koko ajan ku kaikki villasukat on puhki... :)


Ja kuten teräväsilmäisimmät varmaan huomaa, niin blogin ulkoasu on muuttunut! Johan sai taas tapella bloggerin kanssa, mutta niin vaan nörtti vei voiton hooteeämällästä ;) Vähän simppelimpään ja valoisampaan suuntaan! Kyllä nyt kelpaa. Löysin kuvanmuokkausohjelmastakin ihan uusia ulottuvuuksia. kun vähän aikaa tonki.

Ja tulihan siinä samalla huomattua, että kymmenentuhannen kävijän raja on paukkunut jo aikoja sitten, vautsi! Ja mikäpä sen parempi syy pitää arvonta! ;)


Säännöt on simppelit:

1. Arvontaan voi osallistua kuka vain, anonyymit laittakoon tunnistettavan nimimerkin!
2. Toisen arvan ansaitsee olemalla lukijapaneelin jäsen.
3. Kolmannen arvan saa linkittämällä ylläolevan kuvan/tämän blogitekstin joko blogissa tai jakamalla facebookissa.

Maksimissaan siis kolme arpaa! Ja mikäs se palkinto sitten olisi...?

No tietysti t-paita lapselle!

Ilmoittaudu arvontaan kommentoimalla tähän postaukseen. Kirjoita samalla voiton varalta paidan koko sekä väritoive. Paita voi olla kuviollinen tai siinä voi olla applikointi, toiveet kuullaan mutta viimeisen sanan sanon itse ;) Osallistumisaikaa on heinakuun loppuun, eli kipin kapin arpoja keräämään! :)

KOMMENTOINTI ei jostain syystä nyt toimi, koitan korjata ongelman, mutta jos ei pian ala toimia niin pidennän arvonta-aikaa... :)


KOMMENTOINTI TOIMII TAAS! :)

43 kommenttia:

 1. Kolmella arvalla, linkitin fbssä ja olen paneelin jäsen. Toivoisin meidän pojalle paitaa koossa 104/110, taiteilija saa vapauden päättää millainen paidasta tulee. Kaikki värit ja kuviot ovat sallittuja, myös pinkki ;)

  VastaaPoista
 2. Kolmella arvalla minäkin mukana, liityin paneeliin ja linkitin FB:hen. 120 cm paitaa tavoittelen turkoosista tykkäävälle ajoneuvoista ja varsinkin cars hahmoista tykkäävälle tytölle;)

  VastaaPoista
 3. Kahdella arvalla mukana! Toiveissa paita 128cm pojalle kaikella taiteellisella vapaudella :-)

  VastaaPoista
 4. Mie kanssa! Saako tulla tonkimaan kankaita jos onni potkii? ;)

  VastaaPoista
 5. Pikkipimu, anytime, ja vaikkei voitto osuiskaan kohdalle niin tervetuloa vaan kankaantuhoamistalkoisiin ;)

  VastaaPoista
 6. Niin mukana ainakin kahdella (vai kolmella? En nää kännystä olenko lukijana...) arvalla kun meni naamaankin. :)

  VastaaPoista
 7. tarkoittaako toi lukijapaneelin jäsen sitä et on liittynyt tähän sivustoon ja on noissa jäsenissä mukana? (mä kun olen vähän käsi näissä blogijutuissa) Jos tarkoittaa niin sitten osallistun kolmella arvalla. Toiveissä olis 128cm paita tytölle joka tykkää vaaleanpunaisesta ja muutenkin tosi tyttömäisistä jutuista

  VastaaPoista
 8. Osallistun kahdella arvalla! :) Toiveissa 86-senttinen t-paita tytölle, väritoiveena voisi olla vaikka tummanpunainen, mutta käy kyllä ihan mikä vaan :)

  VastaaPoista
 9. lukijapaneeli on juurikin tuo sivussa oleva menossa mukana -juttu! :)

  VastaaPoista
 10. Jee, mukana yhdellä arvalla :)
  Jos nyt niin satumainen onni kävisi, että voittaisin, niin toivoisin vihreänsävyistä 110-senttistä paitaa pojalle.

  VastaaPoista
 11. Kolmella arvalla mukana :) Jos onni sattuisi suosimaan, paita saisi olla 134 senttinen paita pojalle. Väritoiveena jokin kiva kirkas väri :)

  VastaaPoista
 12. Hep! Kolmella arvalla mukana minäkin! Mikäli onnetar suosii, olisi toiveissa paita Isosiskolle koossa 98cm. Värejä saa olla, kunhan ei kokokeltaista. ;)

  VastaaPoista
 13. Kahdella arvalla mukaan! Toiveena 104 cm paita tytölle, joka tykkää kaikista tyttöväreistä ja -jutuista, kuten prinsessoista, keijuista, hepoista, kissoista jne.

  VastaaPoista
 14. Yhdellä arvalla mukana arvonnassa täten! Jos satun olemaan onnekas voittaja, toivon noin 80-senttistä paitaa millä tahansa kirkkailla väreillä ja kuvioilla.

  VastaaPoista
 15. Kahdella arvalla mukaan, paidan koko voisi olla 104 cm tytölle, vapaat kädet, tykätään väreistä, mutta mustakin menee (ainoa inhokkiväri on vaalea liila) :)

  VastaaPoista
 16. Kolmella arvalla mukana:)
  Pojalle toivoisin 116cm paitaa jollain kivalla poikamaisella applikoinnilla.:) kaikkia värejä saa käyttää vapaasti!;)

  VastaaPoista
 17. Yhdellä arvalla mukana. Jos arpaonni suosii paita saisi olla joko tytölle koossa 80(86) tai pojalle 98(104). Eiccu

  VastaaPoista
 18. Kahdella arvalla mukana. Tytölle toivoisin paitaa tyttömäisin kuvin, mutta ei välttämättä juuri pinkkiä/v.punaista kokonaisuutta.

  VastaaPoista
 19. Kolmella arvalla mukaan. Pojalle paitaa koossa 122, ja jollain kivalla kuvalla...

  VastaaPoista
 20. Mukana arvonnassa 3 arvalla (linkitetty blogiini: titi-uu.blogspot.com ).
  Arpaonnen suosiessa toiveissa olisi 92/98cm paitaa, värinä joku värikylläinen,pirteä kokonaisuus. Tytölle tulisi, mutta väreinä ei tarvitse olla välttämättä mikään v-punainen. Meillä tykätään melkeen kaikista väreistä (paitsi pastellisävyistä). Applikointi olisi myös superia!

  Kaunis ja ihana blogi sinulla! :)

  VastaaPoista
 21. Kahdella arvalla mukaan:) Paitaa toivoisin tytölle ja pojalle sopivassa värissä ja aplikoinnissa. Koko ois joku 110cm.

  VastaaPoista
 22. Mukana arvonnassa lukijana kahdella! T-paitaa vailla on 110cm pikkumies, väreistä kaikki perinteiset ruskeat/vihreät/oranssit/keltaiset on jees.

  VastaaPoista
 23. Mukana arvonnassa yhdellä arvalla. Jos onni potkii, niin pojalle t-paita koossa 110 cm, värien suhteen ollaan kaikkiruokaisia, applikointi olisi aivan mahtava, esim. Dinosaurukset ovat suosikkeja.

  VastaaPoista
 24. Mukana arvonnassa yhdellä arvalla. Paita tulisi 5-v. pojalle koko olisi 116cm. Värinä sitten kaikki poikavärit (sillä mun lempiväri on musta sanoo poika itse)... Traktorit, pingviinit ja änhlipööötsit on kova juttu meilläkin =)

  VastaaPoista
 25. Olen mukana arvonnassa yhdellä arvalla. Paidan koko saisi olla jokin seuraavista 122cm, 110cm, 98cm tai 74cm. ja pojalle olisi tulossa ja applikointi ois aika mukava kun ne ei oikein iteltä luonnistu.

  VastaaPoista
 26. Kahdella arvalla mukana. Toiveena olisi n.100cm paita pojalle joka tykkää oktonauteista, traktoreista ja junista. Värit voisivat olla reippaita (oranssi, ruskea, kirkas keltainen, turkoosi...).

  VastaaPoista
 27. Hienoja vaatteita ompelet Kahdella arvalla ollaan mukana tavoittelemassa pojalle 90cm kokoista, kun kohta tulee syksy, niin värit voisivat olla syksyiset saa toki olla muunkin väristä ja applikointina joku lapsille sopiva hauska kuva. Olet niin taitava, turhaan lähtä rajoittamaan ohjeilla.

  VastaaPoista
 28. Yhdellä arvalla mukana tavoittelemassa koon 92/98cm paitaa ja mielellään unisex väritys. Niin ja jokin ihana applikaatio :)

  VastaaPoista
 29. Kahdella arvalla mukana. Paita tulisi pikku neidille ja koko saisi olla 98 senttinen. Itse saat valita minkä värisestä tai millaisesta kankaasta paidan teet.

  VastaaPoista
 30. Kahdella arvalla tavoittelemassa t-paitaa tytölle. Koko 110 cm. Hello Kitty applikoinnilla. Ei mielellään valkoista kangasta, eikä sinistä, vihreää, ruskeaa, keltaista :). Violetti, punainen, v.punainen suosikkivärejä.

  VastaaPoista
 31. Kahdella mukana. Pojalle poikasävyistä 92/98 ja saa olla joku kiva applikaatio. Tai sitten jos vaihtelua haluaa pienten vaatteisiin niin jo isommalle tytölle kelpaa paita myös. Se olisi kutakuinkin kooltaan 152. ;)

  VastaaPoista
 32. Yhdellä arvalla mukana, tyttösävyinen saisi olla ja koko 86/92cm, mikäli voitto kohdalle osuu :)

  VastaaPoista
 33. Minäkin voisin osallistua näillä kahdella arvallani mukaan :) Öö. Koska ei oo omia lapsia, niin ehkä sitten mennään tällaisella, joka voisi kälyä ilahduttaa: pieni (en minä niitä kokoja tiedä, minkä kokoiset lapset ny t-paitoja alkaa käyttää) t-paita jollain kummalle tahansa sukupuolelle sopivalla extrasöpöllä kuvioidulla kankaalla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos saisi edes ikähaarukkaa niin ois ihan jees :D

   Poista
  2. Koko olisi sellainen, minkä voisi antaa vastasyntyneelle maailmaantulolahjaksi ;) Eli varmaan jotain vauvan ensimmäiseen vuoteen sopivaa. :) Selvenikö? :D

   Poista
 34. Mukana arvonnassa kahdella arvalla ja toiveena olisi joku ihana aplikoitu paita tytölle. Kokona 92/98cm tai jotain sinnepäin! :)

  VastaaPoista
 35. Kolmella arvalla olen mukana! toiveena olisi t-paita pojalle koossa 110.

  VastaaPoista
 36. Vastaukset
  1. Saiskos voiton varalta koko- ja väritoiveen! :)

   Poista
 37. Pojalle 100cm t-paitaa jossa on dinosauruksen kuva, lapsen lempivärinä on kaikki tummat, mutta väriläiskä siinä kuitenkin pitää olla. Kaksi lappusta voit minun nimelläni laittaa arvonta hattuun.

  VastaaPoista
 38. Mukana ollaan kolmella arvalla. Olen raadissa, linkitin fb:iin ja kas näin tein kommentin.

  Ihana blogi sulla ja nuo käsityöt kaikkineen... *huokaus*

  VastaaPoista
 39. Mieluusti osallistuisin arvontaan. Toiveena olisi kiva t-paita tyttöselle n. kokoa 146-152 cm :)
  t. Villapuron Virpi

  VastaaPoista
 40. ARVONTA ON PÄÄTTYNYT, ei enää uusia arpoja kehiin ;) Kiitos osallistuneille, voittaja arvotaan varmaankin huomenna! :)

  VastaaPoista

Kiva kun kommentoit! :)