tiistai 31. heinäkuuta 2012

Apinointia - Vika päivä osallistua arvontaan!

Vielä ehtii mukaan arvontaan!***

Oli apinakangas. Ja sitä oli tosi vähän. Onneksi on pieni mies, jolle siitä riitti! Ainakin takakappaleen verran :) Eteen applikoin yhden kankaan hahmoista. Peitetikkikonekin oli oikein yhteistyökykyinen, jes! Kaavana tässä on joku (:D tosi tarkkaa) Ottobren kaava, raglanpaita jonka pienin koko oli 86 cm. Pienensin sit kokoon 80 ja siitä vielä vähän hoikistin. Jos en ihan väärin muista, kaavan nimi tais olla Robo Dog. :)

Ja hei! Jos et ole vielä huomannut, niin olen koonnut tällaisen Peitetikkikonevinkkejä -sivun tänne blogiin. Itsellä ainakin riittää pähkäilemistä vielä pitkäksi aikaa, mutta tuohon olen nyt koonnut netissä lentelevät vinkit ja varoitukset, mitä tähän hätään on tullut vastaan. Oikeita käyttökokemuksia unohtamatta :) Pääasiassa vinkit koskevat Janome CoverPro 1000 CP(X) -mallia, mutta monet vinkeistä on varmasti sovellettavissa muillekin merkeille ja malleille. Muistakaa kommentoida, jos keksitte jotain uutta tärkeää joka listalta puuttuu! :)


2 kommenttia:

  1. Hienoa kun olet jaksanut moisen sivun koota, täytyykin tutustella! Siityäkin huolimatta että mulle tulee se erimerkkinen. =)

    VastaaPoista
  2. Hirmuisen kivasti yhdistelty tuota kuosia, mustaa ja applikointia! Mullakin taitaa olla tällainen pieni pala tätä kangasta jostain kulkeutunut, tässähän olisi kivaa ideaa... :)

    VastaaPoista

Kiva kun kommentoit! :)