torstai 20. lokakuuta 2011

Arvontavoitto kotiutui!

Ette arvaakaan miten tuli hymy huulille, kun Vaapulan arvonnassa voittamani tilausmekko saapui! Annoin Mandalle aika vapaat kädet, ja odotukset kyllä ylittyivät! Ihanan siistiä jälkeä ja niiiin söpökin, että jos vaan päälle mahtuisi niin käyttäisin tätä itse... ;)

Tässä vielä kuvia, puuvillamekko koossa 74/80, tekijänä Manda Vaapulasta! Kiitos vielä tästä! :)

Edestä

Ihana kissa-applikaatio!

Jottei jäisi epäselväksi, kenen tekemä... ;)

...ja vielä takaa

***

Nyt mulla on ompelukoneen neulan alla potkuhousut, enää oikeastaan puuttuu viimeistelyt. Etsin vaikka kuinka kauan perinteisen hihattoman potkupuvun kaavaa, eikä mistään löytynyt! Ainakaan niistä lehdistä, joita omistin... Sitten viimein löysin Jokanaisen käsityökurssi - leikkaan ja ompelen -kansiosta yhden... mutta siinä oli KT- ja KE- saumat, ja mä halusin sivusaumallisen. Turhautumisen kasvaessa päätin että pöh, piirretään sitten itse! Malliksi vain ensimmäiset potkuhousut mitkä kaapista löytyi koossa 70cm, ja sitten piirtämään. Loppujen lopuksi tuo valmisvaatteesta kaavan piirtäminen oli ihan yltiöhelppoa, ja mietinkin, miksen ole tehnyt sitä ennen... No, nyt kuitenkin on kivat potkarit valmistumassa, kuhan tästä kerkiän...

muoks. Tajusin juuri, että eihän noita voi sanoa POTKUhousuiksi, kun niissä ei ole terää vaan resorit. Pöh. No, haalari sitten! :)

Sitten neulottuakin on tullut, siskolle on valmistumassa pinkit pitsisukat, jälleen Novitan sukkalehden mukaan. Otan sitten kuvia kun valmistuu, nyt on päästävä jo takas ompelemaan! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kommentoit! :)