maanantai 3. lokakuuta 2011

Trikoopipo... ja saapuneet nimikointinauhat!

Suureksi yllätyksekseni Euroteamilta tilaamani kudotut kangasmerkit sekä kangastussi tulivat jo tänään! Keskiviikkona tilasin, ja nyt jo tuli, vaikka kotisivuilla käskettiin varautumaan 3-4 viikon toimitusaikaan...! Oon tosi tyytyväinen kyllä näihin. 150 kappaletta maksoi 40 euroa, eli ei paha, kun kappalehinta on sen 25 senttiä. Pohja on pastellivihreä, mutta vähänkään pimeämmässä se näyttää aikalailla turkoosilta tai sitten vaaleansiniseltä :D Tämä nyt ei kyllä kauhesti haittaa, mutta taidan tilata enskerralla jonkun muun värin ;) Tää olikin tosi kiva, kun tässä on liimapinta takana, niin saa silitettyä ensin kiinni ja sit vasta ommeltua (joko ympäri tai pelkät päät). Saa varmemmin suoraan, vaikka ois venyvä kangas!

Merkin esittelyä varten piti sitten tehdä jotain... No okei, tosiasiassa suunnittelin tekeväni tän pipon joka tapauksessa tänään. Pallotrikoo on ostettu Kangastukusta. Kaava on oma, ihan päänympäryksen ja sopivan pipon kanssa piirretty, muotoon ommeltu pipo. Vähän sais olla leveämpi, jotta ponnarilla oleva tukka mahtuu alle. Hiukset auki tää on just sopiva. Mitenniin on vähän otsatukka päässyt kasvamaan...?Ja tässä vielä näitä, 1 käytetty, 149 to go..! Toi tussi on tosi pop, mulla on siis jo semmoinen kuulakärkikynätyyppinen kangaskynä, mutta tolla tussilla saa sit vähän paksumpaa jälkeä.

4 kommenttia:

  1. Kiitos :) kangas sen tekee, toi pallotrikoo on vaan niin nam! :)

    VastaaPoista
  2. just samaa mietin, ihana on :)

    VastaaPoista
  3. Tosi kivoja merkkejä. Ja kiva pipo myös, pitäis itsellekin muistaa tehdä vastaava kun sitä pallotrikoota siellä kaapissa odottelee,

    VastaaPoista

Kiva kun kommentoit! :)