maanantai 31. lokakuuta 2011

Avainkukkaro

Ostin Sinooperista 6-senttiset kukkaronleuat ja ajattelin sitten, että ne saa luvan toimia osana mun avaimien uutta kotia! Avaimet on roikkuneet jo kaksi vuotta häämatkalta Kreetalta ostetussa avaimenperässä, mutta nyt piti saada jotain söpömpää. Lammas-liivimekosta jäi sopivasti pala kangasta tähän projektiin. Tein kiinni vuoriin nauhan, johon saa sitten avaimet kiinni. Nepparikiinnitys takaa myös nopean avainten irroituksen, jos on tarvis. Kaavan räpelsin itse. Tykkään!
8 kommenttia:

 1. Onpa hieno ja kätevä kukkaro!! :)

  VastaaPoista
 2. Tykkään myös! Onko nuo kukkaron leuat vaikea kiinnittää? Millä ne puristetaan yhteen? Olen meinannut joskus kokeilla, mutta pelkään, että moukaroisin leuat lommoille.. ;-)

  VastaaPoista
 3. Leuat sai ihan kyvin paikalleen, kunhan käyttää pihtien ja leukojen välissä jotain kangasta, mutta mä en ainakaan täysin välttynyt lommoilta. Pitäis olla varmaan vähän järeempää kangasta, jottei tulisi noita lommoja. Mut uskoisin, että harjoitus tekee mestarin! :)

  VastaaPoista
 4. Hups. Saatoin ehkä vahingossa tän blogikirjoituksen innoittamana lankakaupassa käydessäni ostaa tollasen lukkokehyksen ja sain kaupan päälle myös kaavat ja ohjeen sen kiinnitykseen... :D Siinä neuvottiin, että vois laittaa pahvia/nahkaa/huopaa palan siihen pihtien väliin.

  Jos tästä yrittäis meikkipussia, niin minkähänlainen kangas siihen ois käytännöllisin, vai pitäskö tehä erikseen vuori?

  VastaaPoista
 5. Hups! :D Mä kans käytin siinä kangasta välissä, mut farkku ei näköjään ollu tarpeeks järeetä.

  Meikkipussiin mä laittaisin ihan puuvillaa, mutta tekisin vuorillisen :) Siinähän nyt ei sinänsä oo isokaan homma, tekee vaan kaks samanmallista, nurjat puolet vastakkain ja sit siksakkaa sen avoimen reunan (jää piiloon leukojen alle). :)

  VastaaPoista
 6. Toi avainlenkki on mahti-idea, mulla on Marimekon pussilompakko ja avaimet siellä muiden seassa. Jos kolikot tahtoo niin pitää purkaa koko lompakko joten mietin että mitenköhän tuohon saisi sellaisen "väliseinän", niin että toisella puolella olis kortit ja toisella puolella käteinen? Ja saisikohan siihen vielä jotenkin tuollaisen avainlenksun tehtyä fiksusti?
  Ja nyt kun kirjoitin tuon pätkän, sain ahaa elämyksen miten tuon väliseinän voi toteuttaa fiksusti.

  VastaaPoista
 7. Kiinnitä se avainlenksu sen väliseinän yläreunaan, niin sen pitäis toimia :)

  VastaaPoista

Kiva kun kommentoit! :)