keskiviikko 5. lokakuuta 2011

Kestovaippoja ei voi olla koskaan liikaa...

Päätin sitten hurautella parit vaipat, vaikkei näille nyt periaatteessa olisikaan huutavaa tarvetta. Mutta kun...! Minkäs sille voi, että on niin ihania kankaita, että ne haluaa nähdä käytössäkin!

Nämä on tehty semmoisella kaavalla, joka on yhdistetty monesta tsi-kaavasta, vertaamalla valmisvaippaan sekä muokkaamalla oman typsyn mittoihin, että eiköhän tätä voisi sanoa jo omaksi kaavaksi :D Päälliset pulia, sisällä kuivaliina. Oon kehitelly taskuaukon ompeluun hienon metodin, jolla aukko on tosi siisti eikä lörpötä! En siis tee aukkoa takasaumaan, vaan vähän alemman (niinku esim. BumGeniuksen vaipoissa), ja oon kyllä tykänny. Pitääkin pistää kuvaa niistä täyttöaukoista joskus, jos vaikka tekis ihan ompeluohjeenkin :)

Mutta nyt itse vaippoihin! Yhdenkoonvaipat nepeillä ja etutarrakiinnityksellä. Tarranauhan lenkkipuoli pääsi salakavalasti melkein loppumaan, ja siksi nyt sitten mustat etutarrat näissä parissa (kun en malttanut odottaa seuraavaa kangaskauppareissua...), mutta loppujenlopuksi, ne on ihan hauskat yksityiskohdat!

Piikkipallot-pul Kangastukusta

Raita-pul Eurokankaasta

Ainotar-pul Royal-tuotteelta

Merkitkin paikoillaan ;)

Nyt sitten on puikoillakin taas tekemistä: isälläni on loppukuusta synttärit, ja villasukkakausi alkaa...! Neulon isälle joka vuosi sekä synttäri- että joulusukat, ja kummasti ne ehtii vuodessa kulua aina puhki... :) Kohta on nuo sukat valmiit, pistelen sitten kuvaa kun saan pääteltyä.

Mitäs sitä sitten tekisi?

En ainakaan oo kuolannu mitään peitetikkisaumuria, en. Kukahan sponssais mulle semmosen..?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kommentoit! :)