torstai 6. lokakuuta 2011

Virkattu kori

Innostuin blogikierroksen päätteeksi virkkaamaan trikookuteesta korin. Ohje siihen löytyy täältä! Tosi helppo ja nopea oli tehdä. Koristelin sitten vielä valkoisella satiininauhalla. Puolet "kerästä" jäi vielä, joskos tekisi toisenkin sitten joskus kun inspis iskee!

6 kommenttia:

 1. Vau, ihanat reunat! Minä täällä väännän ranteet kipeinä ihan peruskoreja, tuollaista reunaa voisi kokeilla!!

  VastaaPoista
 2. Kiitos! Mä kans mietin, et onko ihan tylsä, jos on vaan ihan suora reuna... Alkuun ajattelin, et noi "kukan terälehdet" ois pystyssä, mutta niistä tulikin niin leveät, että ne on paremmat tollein vaa'assa. :)

  VastaaPoista
 3. Oi, koskahan pääsen itse vastaavaan hommaan. Olen suunnitellut vastaavaa jo melko pitkään, hieno kori!! :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos! Se on kummasti vaan siitä ryhtymisestä kiinni, mullakin on vuoden (vai peräti 2!) ollut tuo kilon trikookudekerä odottamassa inspistä, ja nyt se sitten tuli! Mä niin luulin, että se trikoo tahtoi matoksi, mutta korihan siitä sitten. Koukku kauniiseen käteen ja menoksi! :)

  VastaaPoista
 5. Mäkin oon suunnitellut koria jo ainakin kesästä lähtien, kun mummulasta löytyi mummun vanhoja matonkuteita (jätettiin niitä sinne vielä aika monta pahvilaatikollista, vaikka veinkin muutaman kerän sellaista mustavalkoraidallista). :)

  VastaaPoista
 6. Mullaki ois poppanakuteita pieni muovipussillinen, niistä ois tarkoitus saada pannunalusia aikaiseksi... Sitten joskus! :)

  VastaaPoista

Kiva kun kommentoit! :)