lauantai 11. elokuuta 2012

Eka maitotyttösarja!

Nyt on sitten ekat maitotytöt päätyneet Millan huomaan ja virallisesti kuvattukin: tällaisia mä hurauttelin 13 kappaletta... :) Kyllä sarjassa tekemisessä on hyvät ja huonot puolensa, ja kyllä täytyy myöntää että oli aikamoiset paineet kun Milla syynäsi paidan jokaisen sauman läpi :D Virheettä ei tästä erästä päästy, purkamista ja uudelleentekoa ja mittojen tarkistusta, mutta ensikerralla paremmin! :) Näistä puolet tulee huomenna huutikseen myyntiin (tarkempaa tietoa sitten Maitotytön blogista ja Facebook-sivulta), ja puolet matkaa Turkuun Bloggarimarkettiin. :)6 kommenttia:

 1. Onpas ihanan raikkaan värinen :)

  VastaaPoista
 2. Hienoja on ja aivan varmasti hyvin tehtyjä :)

  VastaaPoista
 3. Miksi maitotyttö-paidat tehdään niin kirkkaista väreistä? Kirkkaat värit eivät kuitenkaan sovi suurimmalle osalle vaaleista suomalaisista.. Oikein kauhistutti kun kävin katsomassa sitä maitotyttö-blogia ja näki kirkkaita retrovärejä oikein vaaleaa ihoa vasten. Paidat näyttäis hienostuneemmilta ja kantajalleen sopivammilta, jos tekisitte mallistoon myös vaaleampia ja rauhallisempia sävyjä, jotka myös sopivat paremmin toisiinsa. Esimerkiksi kahta eri sinisen sävyä tai vaaleaa korallia, persikkaa jne. Tuo keltainen väri on mielestäni kaikista huonoin, koska se sopii vain erittäin harvoille suomalaisille, ei lainkaan vaalealle iholle (ellei sitten ole kyseessä vaalea ja kylmä keltainen). Toivottavasti mallistosta löytyy siis myös vaaleaihoisille sopivia vaihtoehtoja jatkossa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koska Maitotyttöjä tehdään mini-sarjoina, niin näihin värivaihtoehtoihin pääsee vaikuttamaan parhaiten Maitotytön Facebook-sivuilla! Kirkkaita värejä on toivottu paljon, eipä me näitä muuten tehtäisi :) Nyt on tulossa myös musta-oranssia, luonnonvalkoinen-hiekkaa ja luonnonvalk.-lime-turkoosi -yhdistelmiä, ja pidemmän ajan kuluttua myös ruskeasävyisiä kuosikankaita. Kannattaa tosiaan kurkata: https://www.facebook.com/maitotyttopaidat ! :)

   Poista
  2. Katjan vastaus on mitä mainioin, mutta yrittäjänä lisään vielä yhden jutun... :)

   Kirkkaat värit ovat toistaiseksi olleet täysin tietoinen valinta, sillä niitä ei muualta imetyspaidoista löydy. Se on siis ollut tapa erottua muista, ja tarjota valikoimaa niille jotka ovat kyllästyneet isojen firmojen valkoiseen, mustaan ja beigeen. Myönnettävä on, että olen myös epäillyt menisivätkö hempeät värit edes kaupaksi; Ostaisiko asiakas beigen Maitotytön jos samalla hinnalla saa neljä beigeä H&M-imetyspaitaa?

   Nyt olen ilokseni saanut jonkinverran myös tällaista palautetta, eli aika näyttäisi olevan kypsä vähän "tavallisemmille" Maitotytöille! Asiakkaiden toiveita kuunnellaan korvat höröllä, ja tavoitteena onkin tehdä valikoimaa niin kattavasti että jokaiselle löytyisi juuri se mieleinen Maitotyttö. :)

   Milla / Maitotyttö Oy

   Poista

Kiva kun kommentoit! :)