torstai 16. elokuuta 2012

Tissis numéro deux

Tästä tissiksestä tuli kaavoituksellisesti parempi, mutta lopputulos ei ole ihan yhtä "waaaau" kuin ekan kanssa. En tiedä, onko se tämä väri (vaikka tää on aika ihana) vai nää hihat (kun kangas loppui kesken ja piti tehdä teepaitahihat). No, tiedä häntä. Valkoinen on pitsikuminauhaa Royal-tuotteelta, olisi pitänyt ihan inasen kiristää kuminauhaa ommellessa niin olisi tullut napakampi kaula-aukko. Mut ihan hyvä se on noinkin. Jotain positiivistakin: puhdistetut koneet toimivat unelmankevyesti, peitetikkikonekin suostui toimimaan kahdella neulalla tosi mahtavasti! Tää on kyl ihana kaava. Mistähän kankaasta tekisin seuraavan tissiksen..? :) Trikoo löytyi Triteksiltä.7 kommenttia:

 1. Tuo onkin hauska tapa käyttää tuota pitsikuminauhaa! Kiitos ideasta, laitetaan muistiin! =)

  VastaaPoista
 2. Hieno on ja istuu sinulle hyvin :) Tuota samaista trikoota itsekkin Triteksillä pyörittelin,mutta totesin sen olevan liian kirkkaan keltainen minulle.Sinulle sopii kyllä hienosti :)

  VastaaPoista
 3. Ihanan keltainen ja hyvinistuva mekko!

  VastaaPoista
 4. kiva idea tuo pitsikuminauha, täytyy laittaa korvan taakse, kun kumpparia löytyy jokunen metri eri väreissä :D

  VastaaPoista
 5. Hei, myytkö näitä ihania tuotteitasi jossain? Jos kyllä, niin missä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ei mulla mitään varsinaista kauppaa ole, lähinnä teen tutuille tarpeeseen ompelemisen ilosta :) tulevaisuudessa haluaisin perustaa yrityksen ja päästä myymäänkin :) jos on jotain erityistä niin pistä sähköpostia lauriida@luukku.com! :)

   Poista

Kiva kun kommentoit! :)