perjantai 31. elokuuta 2012

Jäätelökesä-liivimekko

Kangasvarastoja läpikäydessä löysin tämän unohtuneen finecord-sametin, josta tein kaverin pojalle 1-vuotishaalarin ja lakin. Aikaisemminkin olin tätä kangasta hypistellyt, mutten oikein keksinyt mitä siitä Tiitulle tekisin, kun en ole oikein sammari-tyyppiä. No, selasimpa sitten Ottobren numeroa 1/2009 ja siinähän se oli: Babushka-liivimekko! Jes! Aluksi halusin applikoida tähän(kin) cupcaken, mutta kallistuin sittenkin jäätelön puolelle. Kuva olisi saanut olla ehkä hitusen ylempänä, en uskaltanut laittaa sitä ennen rypytyksiä tuon ylemmäs kun pelkäsin, että rypyt sitten pistää koko kuvan laineille. No, menee tuo noinkin :)

Peitetikkikonekin toimi taas kuin unelma, kokeilin käyttää reunimmaisia neuloja, ja sillä saikin kivaa jälkeä :) Olkaimia tikatessa unohdin vaihtaa pinkin alalangan, mutta menee se noinkin, ei sitä kukaan päällä oleessa näe ;) Tämäkin on siis  86-senttinen, ja sovituskuvaa saadaan mahdollisesti sitten kun Tiitu tulee päiväkodista. :) Maanantaina alkaakin sitten arki ja ompeluaika vähenee, kun kulutan taas koulun penkkiä. No, onhan vielä illat ja viikonloput...! ;)
ja nyt sitä sovituskuvaa! Tiitu-parka käytännöllisesti katsoen hukkui tähän :D Mutta onneksi ei ollut kovin iso homma laittaa toista paria neppejä vähän ylemmäs olkaimiin, niin nyt se näyttää jo vähän paremmalta. Talvella tuolla voi hyvinkin olla paksumpaa alla, sen verran on leveä :)4 kommenttia:

Kiva kun kommentoit! :)