maanantai 6. elokuuta 2012

Ja voittaja on...!

Nyt on aika julkaista Lauriidan blogiarvonnan voittaja! Arvonta suoritettiin random.org:in suosiollisella avustuksella. Ensin kirjoitin kaikki arvontaan osallistuneen listaksi, osallistujan nimi löytyi 1-3 kertaa riippuen monta arpaa oli. Sitten menin random.orgiin ja käytin List Randomizer- työkalua, jolloin sain nimet mukavasti sekaisin. Sitten vaan True Random Number Generatoriin arpojen määrä (yhteensä huimat 75!), ja klik. Voittonumero on:


Ja listalla numero 47 on Tiina Tosimummo-blogista! Otahan Tiina yhteyttä lauriida ät luukku.com, pistä osoitteesi niin palkinto lähtee matkaan! :)

Tiina osallistui arvontaan seuraavanlaisesti:
Mukana arvonnassa lukijana kahdella! T-paitaa vailla on 110cm pikkumies, väreistä kaikki perinteiset ruskeat/vihreät/oranssit/keltaiset on jees.

Ja tässä tulee! Innostuin heti oranssista, joten sitä sitten kaivelemaan. Löysin ihanaa Pingu Parade -trikoota, jonka pohjalta sitten lähdin tekemään pingviiniä. Tämä ei sitten olekaan ihan tavallinen pingiini, vaan sellainen, joka tykkää löhötä iltaruskon aikaan verherällä saarella drinksu kädessä... Siis ihan vadelmamehuahan se selvästi on...! ;)

Koko on siis pyydetty 110 cm tutulla More Grey -kaavalla, takakappale ja hihan Pingu Paradea ja etukappale yksiväristä trikoota. Applikoinnit ovat kokonaan velouria. Peitetikkikonekin toimii kuin unelma! Kahdella neulalla ommellessa tulee tosi helposti suhrua ja hyppytikkiä, mutta Maitotyttö-Milla neuvoi kokeilemaan kolmella neulalla - ja johan tulee siistiä! Minä tykkään ;)


7 kommenttia:

 1. Onpa hiano paita! Onnea voittajalle!

  VastaaPoista
 2. OHHOH!! *äimistelee ihan hiljaisena* Sehän olen siis minä. Mieletöntä, minä, kerrankin!! :D Ja niin hieno paita!! =D

  Teen pojalle itsekin nyt tuolla more greyn 110:llä, joten on takuulla just hyvän kokonenkin. ;D

  Kiiitos!!

  VastaaPoista
 3. Kiitokset paidasta, siellä se poika viipottaa jo pihalla uusi paita päällään!! ;) Tuli perjantaina, ja kelpasi muitta mutkitta. =)

  VastaaPoista

Kiva kun kommentoit! :)